یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
بازدید رئیس و مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری کرمان از پژوهشکده پسته رفسنجان

دکتر محمدرضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان به همراهی دکتر علی فرحبخش مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری ضمن سفر به رفسنجان از پژوهشکده تحقیقات پسته و مرکز رشد این پژوهشکده بازدید کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری کرمان، دکتر محمدرضا سپهوند […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری کرمان، دکتر محمدرضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان به همراه دکتر علی فرحبخش طی یک سفر کاری به شهرستان رفسنجان سفر کردند. در این سفر به پژوهشکده تحقیقات پسته رفته و ضمن بازدید از مرکز رشد این مجموعه به گفت‌وگو با مدیران این پژوهشکده پرداختند.

در این نشست دکتر اسماعیل‌پور رئیس پژوهشکده تحقیقات پسته ضمن اشاره به سابقه فعالیت شرکت‌ها و واحدهای فناور این پژوهشکده گفت: «این پژوهشکده به صورت کاملاً تخصصی به عنوان پایلوت در امر پسته فعالیت کرده و تمام افراد حاضر در این مجموعه تخصص در زمینه پسته دارند».

مدیر مرکز رشد پژوهشکده پسته نیز در این دیدار با اشاره به قدمت این مجموعه، خواستار همکاری سایر مراکز رشد شهر رفسنجان با این مرکز رشد و جذب حمایت‌های مالی بیشتر شد.

دکتر سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان در این دیدار ضمن تبیین شعار سال گفت: «پژوهشکده پسته بعنوان یگانه واحد تحقیقاتی در حوزه پسته و مهم بودن این محصول به جهت سهم ویژه‌ای که در صادرات غیر نفتی به خود اختصاص می‌دهد، نیازمند توجه و جذب حمایت‌های ملی است و پارک آمادگی دارد تا از ایده‌های فناورانه، نوآورانه در حوزه کشت، تولید، بسته بندی و صادرات حوزه پسته حمایت کند.

وی اشاره کرد که پژوهشکده می‌تواند با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مجوز مرکز نوآوری تخصصی در حوزه پسته تاسیس نماید تا ضمن تشکیل هسته‌های تخصصی و رفع نیازهای این‌حوزه به کارآفرینی و تولید ثروت از دانش جوانان نخبه و پژوهشگران مرکز کمک کند.