دوشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۱
Monday, 4 July , 2022
بازدید سرپرست دانشگاه اردکان از سراهای دانشجویی این دانشگاه

سرپرست دانشگاه اردکان در بازدید از ۲ باب سرای دانشجویی این دانشگاه، آمادگی دانشگاه اردکان را جهت اسکان دانشجویان خوابگاهی اعلام کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه اردکان، دکتر احمد فتاحی اردکانی در این بازدیداظهار امیدواری کرد: با از سرگیری آموزش‌های حضوری در سال جدید شاهد حضور فعال […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه اردکان، دکتر احمد فتاحی اردکانی در این بازدیداظهار امیدواری کرد: با از سرگیری آموزش‌های حضوری در سال جدید شاهد حضور فعال دانشجویان و استفاده از امکانات دانشگاه از جمله سراهای دانشجویی باشیم.
گفتنی است با از سرگری آموزش‌های حضوری، از تاریخ شنبه ۲۰ فروردین سراهای دانشجویی دانشگاه اردکان میزبان متقاضیان خواهد بود.