سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
بازدید معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از دانشگاه شهر کرد

دکتر علی خطیبی معاون اداری ، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در دانشگاه شهرکرد با سرپرست و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه دیدار و از پروژه های عمرانی آن بازدید کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، دکتر علی خطیبی معاون اداری، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بدو ورود به این دانشگاه به همراه دکتر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه، در مزار شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد حضور یافته و نسبت به ادای احترام به مقام شامخ شهدااقدام کردند.

در ادامه، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از پروژه های عمرانی دانشگاه شهرکرد از جمله مجتمع دامپروری، دانشکده دامپزشکی، آزمایشگاه مرکزی، پژوهشگاه زیست نانو فنآوری، خوابگاه دانشجویی، دانشکده علوم و هنر فارسان، دانشگاه پیام نور فارسان، مزرعه تحقیقاتی پرندگان جونقان و مرکز رشد واحد های فنآور دانشگاه شهرکرد بازدید و از نزدیک در جریان تکمیل و تجهیز این مراکز قرار گرفت.