دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
بازدید معاون وزیر علوم و معاون وزارت جهاد کشاورزی از شرکت های فناور حوزه کشاورزی در پارک علم و فناوری گیلان

دکتر علی خیرالدین ، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم و دکتر سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از دهکده فناوری و نوآوری فشتام بازدید کردند . به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری گیلان، در راستای […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری گیلان، در راستای سفر ریاست محترم جمهوری به استان گیلان و تاکید بر برنامه ریزی کشاورزی مبتنی بر رویکردهای نوین دانش بنیان، دکتر علی خیر الدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه دکتر سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ضمن حضور در استان گیلان و برگزاری جلسات با مسئولین استانی با هدف دانش بنیان نمودن صنعت کشاورزی استان گیلان، از دهکده فناوری و نوآوری فشتام متعلق به پارک علم و فناوری گیلان و شرکتهای مستقر در آن بازدید نمودند.