چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
بازدید وزیر علوم از دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، با حضور در شهرستان تویسرکان، از دانشکده فنی و منابع طبیعی دانشگاه بوعلی‌سینا بازدید کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بوعلی‌سینا، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز جمعه ۲۶ آذرماه در بدو ورود به استان همدان، بر سر مزار شهدای شهرستان تویسرکان حضور […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بوعلی‌سینا، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز جمعه ۲۶ آذرماه در بدو ورود به استان همدان، بر سر مزار شهدای شهرستان تویسرکان حضور یافته و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

وی سپس از دانشکده فنی و منابع طبیعی دانشگاه بوعلی‌سینا بازدید و در این دیدار با مسوولین و کارکنان این دانشکده دیدار و گفتگو کرد.

وزیر علوم از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، ظرفیت‌ها و مشکلات آموزشی و پژوهشی این دانشکده قرار گرفت.

شایان ذکر است دکتر زلفی‌گل در ادامه سفر خود به استان همدان، صبح فردا (شنبه ۲۷ آذرماه) در مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشگاه بوعلی‌سینا و آیین گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه حضور می‌یابد.