شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
بازدید وزیر علوم از غرفه پارک علم و فناوری گلستان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز با حضور در بیست‌‌ودومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار ملی ایران از غرفه پارک علم و فناوری گلستان بازدید کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، به نقل از پارک علم و فناوری گلستان، در سومین روز از برگزاری بیست‌‌ودومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، به نقل از پارک علم و فناوری گلستان، در سومین روز از برگزاری بیست‌‌ودومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار ملی ایران، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در غرفه پارک علم و فناوری گلستان، از نزدیک با آخرین دستاوردهای واحدهای فناور و دانش‌بنیان عضو این پارک آشنا شد.

گفتنی است، تعداد ۱۴ محصول فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور عضو پارک گلستان در این نمایشگاه ارائه و مورد نمایش عموم قرار گرفته است.

لازم به ذکر است، این نمایشگاه تا فردا (جمعه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۰) در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران دایر و علاقه‌مندان می‌توانند از آخرین دستاوردهای واحدهای فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناری گلستان (سالن ۶ نمایشگاه) از ساعت ۸ صبح الی ۱۵ دیدن فرمایند.