دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بایرن خواهان قرض‌گرفتن مدافع منچسترسیتی در زمستان
کنسلو در تابستان سال جاری در ازای 65 میلیون یورو از یوونتوس به منچسترسیتی نقل مکان کرد اما در تیم تحت امر پپ گواردیولا مورد توجه قرارنگرفت.وی در فصل جاری در 15 بازی در مسابقات مختلف برای منچسترسیتی بازی کرده که 6 بازی آن در لیگ برتر بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، بایرنی‌ها در ماه ژانویه به فکر تقویت کادر بازیکنان خود هستند.مطابق اعلام بیلد،‌ باواریایی‌ها می‌کوشند «ژائو کنسلو»، مدافع راست و پرتغالی آبی‌های آسمانی شهر منچستر را قرض بگیرند.

تیم مونیخی امیدوار است با جذب این بازیکن، امکان بیشتری به یوشوا کیمیش، ستاره تکنیکی و ملی‌پوش خود برای حضور در خط میانی دهد.

علاقه بایرنی‌ها به مدافع پرتغالی و ۲۵ ساله مورد تازه‌ای نیست.

زیرا در تابستان رسانه های ایتالیایی گزارش کردند که کنسلو در کانون توجه تیم قهرمان آلمان قرار گرفت. کنسلو در تابستان سال جاری در ازای ۶۵ میلیون یورو از یوونتوس به منچسترسیتی نقل مکان کرد اما در تیم تحت امر پپ گواردیولا مورد توجه قرارنگرفت.وی در فصل جاری در ۱۵ بازی در مسابقات مختلف برای منچسترسیتی بازی کرده که ۶ بازی آن در لیگ برتر بوده است.

علاقه بایرنی‌ها به مدافع پرتغالی و ۲۵ ساله مورد تازه‌ای نیست.زیرا در تابستان رسانه های ایتالیایی گزارش کردند که کنسلو در کانون توجه تیم قهرمان آلمان قرار گرفت.