دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
بخشی از سخنرانی دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشگاه علمی کاربردی:

-برای ایجاد جاذبه برای داوطلبان دانشگاه ها باید روز آمد باشیم و ضمن نیاز سنجی، نیاز آفرینی هم انجام دهیم. -دانشگاه علمی کاربردی علاوه بر پتانسیل های آموزش های پودمانی خودش، وظیفه ترویج علم را هم دارد، که نیاز هست به این وظیفه مهم توجه جدی شود. ضروری است تیمی متشکل […]

ضروری است تیمی متشکل از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد برای برنامه‌ریزی و طراحی برنامه‌های حوزه مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی به منظور توسعه این رشته‌ها تشکیل شود.

مرورگر شما از فرمت این فایل ویدیویی پشتیبانی نمی کند

لینک دانلود فایل