جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
برج فناوری کرمانشاه به مرکز توسعه‌ای غرب کشور تبدیل می‌شود

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بهره‌برداری کامل برج فناوری، کرمانشاه را به مرکز توسعه فناوری غرب کشور تبدیل می‌کند گفت: این برج علاوه بر این می‌تواند در ارتباط با کشور عراق، اقلیم کردستان، سایر کشورهای همسایه و واردات و صادرات نقش بسزایی داشته باشد. به گزارش روابط عمومی وزارت […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی سیامک آزادی از فعالیت ۴۲ واحد فناور در برج فناوری کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: این برج فناوری که یکی از بزرگترین برج فناوری کشور است در ۱۶ طبقه و با ۲۰ هزار مترمربع امکان استقرار حداقل ۱۱۰ واحد فناور را دارد که نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری کامل خواهد رسید و مجموعه ای از تمام بازیگران زیست بوم فناوری استان مستقر خواهند شد.

هیچ اکوسیستمی بدون مشارکت بخش خصوصی توسعه نمی یابد

وی با اشاره به اینکه این پارک از ابتدای تاسیس تاکنون از بیش از ۷۰۰ واحد فناور حمایت کرده و هم اکنون ۳۰۰ واحد فناور با ۲ هزار نفر اشتغالزایی در حوزه های مختلفی چون کشاورزی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنایع شیمیایی، ماشین آلات و تجهیزات حمایت می کند، افزود: هم اکنون ۶۳ واحد فناور موفق به دریافت گرید دانش‌بنیان شدند و سال گذشته محصولات این واحدهای فناور به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان به فروش رسید و ۱۱ میلیون دلار صادرات انجام شد که این میزان در سال جاری افزایش خواهد داشت.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه توسعه هیچ اکوسیستمی را بدون مشارکت فعال بخش خصوصی غیرممکن دانست و گفت: بخش خصوصی در اقتصاد دانش دانش بنیان با تکیه برتحقیق و توسعه سرمایه گذاری پرخطری را انجام می‌دهد و از این روی اگر به دنبال اشتغال زایی برای دانش‌آموختگان دانشگاهی هستیم باید از بخش خصوصی به صورت ویژه حمایت کنیم.

وی با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان در استان اظهار داشت: استان کرمانشاه در بخش‌های مختلف ظرفیت‌های بسیاری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی و توسعه اقتصاد دانش بنیان دارد لذا امیدواریم فرهنگ و اقتصاد دانش بنیان را در استان را بیش از پیش توسعه دهیم.

آزادی در ادامه با اشاره به سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه، گفت: انتظار داریم در این سفر توجه ویژه ای به شرکت های دانش بنیان و واحد های فناور استان شود.

وی تصویب قانون جهش دانش بنیان در شورای نگهبان را گام بزرگی در جهت رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان دانست و گفت: بیش از ۷۰ درصد بازار شرکت های دانش بنیان با توجه به فناوری سطح بالا بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم وابسته به بخش دولتی است.