شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

برنامه‌های هفته سرآمدی آموزش دانشگاه بین المللی چابهار

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ در راستای گرامیداشت یاد و خاطر استاد شهید مرتضی مطهری و جلب توجه جامعه دانشگاهی به اهمیت امر آموزش و پرهیز از فعالیتهای کلیشه ای با هدف ارتقاء سطح امیدواری به آینده در جامعه در محدوده زمانی سوم تا دوازدهم اردیبهشت سال ۱۴۰۰  به عنوان دهه سرآمدی آموزش اعلام شده است و دانشگاه بین المللی چابهار موارد زیر را در فرآیند تصمیم سازی های مرتبط با امر آموزش ارائه می کند.

ضمنا با توجه به وجود ویروس کرونا و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، برنامه‌های هفته سرآمدی آموزش این دانشگاه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.