شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
برنامه ریزی آموزش عالی برای شکل گیری دانشگاه تمدن ساز | معاون

پنجشنبه، ۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۲۴دانش معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از برنامه ریزی ها برای شکل گیری دانشگاه تمدن ساز خبر داد. – قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه نقش نسل جدید دانشگاه […]

پنجشنبه، ۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۲۴دانش

– قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه نقش نسل جدید دانشگاه ها  نقش تمدن سازی است، گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نقش تمدن سازی را برای دانشگاه ها مطرح کردند.

وی با اشاره به برنامه ریزی وزارت علوم و مراکز آموزش عالی برای ایجاد نقش تمدن سازی دانشگاه ها، اظهار داشت: برنامه ریزی ما این است که در نسل جدید دانشگاه ها دانشگاه های حکمت بنیان و دانشگاه هایی برمبنای خردورزی شکل گیرد.

به گفته عموعابدینی، برنامه وزارت علوم در راستای ایجاد دانشگاه تمدن ساز در آینده می تواند بحث های مختلفی را در این زمینه شکل داده و به فرهنگ تمدن سازی نیز سرعت بخشد.

پایان پیام/

آخرین اخبار سرویس:

برنامه ریزی آموزش عالی برای شکل گیری دانشگاه تمدن ساز

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.