یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
برنامه وزارت علوم برای بهبود عملکرد دانشجویان در امتحانات

پنجشنبه، ۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰۲۰۲۲-۱۲-۲۹دانش مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان از ابلاغ دستورالعمل ویژه ایام امتحانات در قالب طرح «خدا قوت» به دانشگاه ها خبر داد. – مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان از ابلاغ دستورالعمل ویژه ایام امتحانات در قالب طرح […]

پنجشنبه، ۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰۲۰۲۲-۱۲-۲۹دانش

– مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان از ابلاغ دستورالعمل ویژه ایام امتحانات در قالب طرح خدا قوت به دانشگاه ها خبر داد.

دکتر ابراهیم نعیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ابلاغ طرح خدا قوت در ایام امتحانات دانشجویان در نیمسال جاری گفت: با توجه به نزدیک شدن امتحانات پایان ترم نیمسال جاری، طرح خدا قوت به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.

وی ادامه داد: این طرح یک طرح مختصر و ساختار یافته برای بهبود کارآمدی تحصیلی دانشجویان است و از اهداف این طرح می توان به آگاه سازی دانشجویان جهت چگونگی آماده سازی خود برای امتحانات، افزایش اطلاعات و توانمندی دانشجویان جهت مدیریت زمان و انتخاب راهکارهای بهینه برای مقابله با اهمال کاری، تشویق دانشجویان جهت تعیین اهداف و به کارگیری روش های مطالعه صحیح جهت بهبود عملکرد در امتحانات و آماده سازی دانشجویان در خصوص کسب مهارت های تحصیلی و نقش آنها در بهبود عملکرد تحصیلی و حساس سازی جامعه دانشگاهی نسبت به فراهم ساختن شرایط لازم در ایام امتحانات برای دانشجویان اشاره کرد.

برچسب ها: دانشجویانامتحاناتسازمان امور دانشجویانایام امتحاناتسلامت و سبک زندگیدانشگاه هاامور دانشجویان

آخرین اخبار سرویس:

برنامه وزارت علوم برای بهبود عملکرد دانشجویان در امتحانات

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.