پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

کارگاه “زیست بوم فناوری” با هدف شناسایی نقش سازمانها، مجموعه ها در ایجاد و توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری و همچنین روند توسعه آنها، اجزای زیست بوم نوآوری و فناوری و شبکه سازی و همچنین قواعد و ضرورت نقش شاخص های سرمایه گذاری و استعداد، ایده در سیستم زیستی مورد بحث قرار گرفت  جنگل های […]

کارگاه “زیست بوم فناوری” با هدف شناسایی نقش سازمانها، مجموعه ها در ایجاد و توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری و همچنین روند توسعه آنها، اجزای زیست بوم نوآوری و فناوری و شبکه سازی و همچنین قواعد و ضرورت نقش شاخص های سرمایه گذاری و استعداد، ایده در سیستم زیستی مورد بحث قرار گرفت  جنگل های  بارانی برگرفته از کتاب جنگل بارانی (The Rainforest) است.مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر مصطفی کریمیان اقبال عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیأت مدیره انجمن جهانی پارک های علم و فناوری (IASP)، این کارگاه با حضور جمعی از مدیران پژوهشی پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.