شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

جلسه ای صبح روز دوشنبه مورخ ۷ بهمن سال جاری به میزبانی امور پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار با جناب آقای مسعود پایدار مدیرعامل انتشارات کتاب دانشگاهی برگزار شد. که در خصوص موضوعاتی نظیر تامین کتب مورد نیاز کتابخانه، چاپ و نشر کتاب و همچنین برای توسعه و ارتباط دانشجویان و دانشگاه‌ها با کتاب، برگزاری […]

جلسه ای صبح روز دوشنبه مورخ ۷ بهمن سال جاری به میزبانی امور پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار با جناب آقای مسعود پایدار مدیرعامل انتشارات کتاب دانشگاهی برگزار شد. که در خصوص موضوعاتی نظیر تامین کتب مورد نیاز کتابخانه، چاپ و نشر کتاب و همچنین برای توسعه و ارتباط دانشجویان و دانشگاه‌ها با کتاب، برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در چابهار بحث و تبادل نظر شد. با توجه به پتانسیل های منطقه ازاد چابهار، مدیر پژوهشی دانشگاه اعلام نمود که دانشگاه می تواند در زمینه فراهم سازی فضای فیزیکی و سالن در برگزاری نمایشگاه همکاری داشته باشد.
در پایان جلسه از کتابخانه دانشگاه نیز بازدیدی به عمل آمد.