دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
برگزاری پنجمین همایش ملی تازه‌های پژوهش در علوم ورزشی

سومین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تازه‌های پژوهش در علوم ورزشی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد به گزارش اداره کل روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه در این همایش گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در راستای دانشگاه جامعه‌محور اقدامات خوبی انجام داده است که برگزاری […]

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه در این همایش گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در راستای دانشگاه جامعه‌محور اقدامات خوبی انجام داده است که برگزاری همایش‌های علمی از جمله این برنامه‌ها است.

دکتر داود سیف‌زاده با بیان اینکه نقش سازنده ورزش در سلامت جسمی و روانی بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: برای تأثیرگذاری بیشتر ورزش باید نگاه علمی به این رشته و مکانیسم‌های آن داشته باشیم.

دکتر مهرداد محرم زاده دبیر علمی سومین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تازه‌های پژوهش در علوم ورزشی هم گفت: این همایش باهدف افزایش آگاهی عمومی در باب تخصصی برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: ۳۱۳ مقاله از داخل و خارج کشور به این همایش ارسال شده بوده که ۲۳۳ مقاله از پذیرش شدند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله حسنی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: قرآن توجه ویژه‌ای به امر سلامت دارد و در مکتب اسلام هیچ منعی نسبت به ورزش وجود ندارد بلکه به حفظ سلامت تاکید شده است.

حسنی اضافه کرد: هیچ مکتب و آئینی در دنیا وجود ندارد که به‌اندازه اسلام به‌سلامتی اهمیت داده باشد.

دکتر علی شریفی نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم در ارتباط مجازی با این همایش گفت: طرح‌های پژوهشی به‌صورت بنیادی یا کاربردی انجام می‌شود.

شریفی نژاد اضافه کرد: خروجی طرح‌های بنیادی مقالات علمی است که کارهای خوبی انجام شده است اما باید نگاه ویژه‌ای هم به طرح‌های کاربردی داشته باشد تا بتوانیم در محیط پیرامونی اثرگذار باشیم.

دکتر یحیی کیان مرز پژوهشگر و استاد دانشگاه هامبورگ آلمان هم در ارتباط مجازی با این همایش گفت: صنعت ورزش یکی از صنایع سودمند در جهان است که می‌توان در این صنعت سرمایه‌گذاری کرد.

کیان مرز اضافه کرد: نقش هوش مصنوعی در رشته‌های ورزشی غیرقابل‌انکار است و هوش مصنوعی در حوزه آنالیز کاربرد بیشتری دارد.

یادآور می‌شود که ۳۰ مقاله در سه پنل‌های تخصصی در این همایش ارائه شد. ‌‌‌‌‌‌‌