پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
برگزاری کلاس‌های درس همه دانشگاه‌ها از شنبه به صورت حضوری

به گزارش فرتاک نیوز، به نقل از وزارت علوم، علی شمسی‌پور، سخنگوی وزارت علوم و مدیرکل حوزه وزارتی اعلام کرد: کلاس‌های درس همه دانشگاه‌های کشور در همه مقاطع از ابتدای هفته آینده (۹ مهرماه ۱۴۰۱) به صورت حضوری برگزار می‌شود. براساس این گزارش، با توجه به تعطیلات مکرر دهه آخر ماه صفر و جهت اتخاذ […]

به گزارش فرتاک نیوز،

براساس این گزارش، با توجه به تعطیلات مکرر دهه آخر ماه صفر و جهت اتخاذ وحدت رویه در برگزاری کلاس‌ها برخی از دانشگاه‌های بزرگ کشور، در هفته اول مهرماه کلاس‌های درسی را غیر حضوری اعلام کرده بودند. در حال حاضر دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، و علامه طباطبایی با صدور اطلاعیه‌های جداگانه ای حضوری شدن کلاس‌های درس از روز شنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۱ را اعلام کرده‌اند.