دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
بر اساس تازه ترین رده‌بندی مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان ( CWUR) در سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱، جایگاه دانشگاه شهیدباهنر کرمان اعلام شد

بر اساس رده‌بندی مرکز رتبه بندی دانشگاه‌های جهان ( CWUR) در سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱ دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان یازدهمین دانشگاه جامع کشور و بیست و ششمین دانشگاه‌ در بین سایر دانشگاه‌های کشور شناخته شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان براساس گزارش مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان براساس گزارش مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان Center for World University Ranking- CWUR رتبه دانشگاه شهید باهنر در میان ۸% بالای دانشگاه‌های جهان قرار گرفت.

دانشگاه شهید باهنر کرمان با کسب جایگاه ۱۵۹۶ در میان دانشگاه‌های جهان و جایگاه ۵۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا به عنوان یازدهمین دانشگاه جامع کشور و بیست و ششمین دانشگاه در بین سایر دانشگاه‌های کشور شناخته شد.

گفتنی است، تعداد دانشگاه‌های برتر جمهوری اسلامی ایران در بین ۲۰۰۰ دانشگاه ممتاز جهان در ویرایش ۲۰۲۲-۲۰۲۱ مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان ۳۹ دانشگاه است که ده دانشگاه برتر کشور به ترتیب شامل مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با رتبه ۳۷۲ در جایگاه نخست دانشگاه‌های ایرانی و پس از آن، دانشگاه تهران رتبه ۵۲۰، دانشگاه صنعتی شریف رتبه ۶۱۲، دانشکده علوم پزشکی تهران رتبه ۶۴۳، دانشگاه صنعتی اصفهان رتبه ۶۹۴، دانشگاه امیرکبیر رتبه ۷۵۳، دانشگاه تربیت مدرس رتبه ۷۹۲، دانشگاه علم و صنعت ایران رتبه ۸۸۰، دانشگاه شیراز رتبه ۹۳۵ و دانشگاه فردوسی مشهد هم رتبه ۹۷۳ را کسب کرده‌اند.

بر اساس همین گزارش، دانشگاه “هاروارد” برای نهمین سال متوالی رتبه نخست جهان را از آن خود کرده است و توانسته عنوان بهترین دانشگاه جهان را به خود اختصاص دهد.

ده دانشگاه نخست دنیا از نظر رتبه بندی CWUR شامل دانشگاه هاروارد- موسسه فناوری ماساچوست- دانشگاه “استنفورد- دانشگاه کمبریج- دانشگاه آکسفورد- دانشگاه کلمبیا- دانشگاه پرینستون- دانشگاه پنسیلوانیا- دانشگاه شیکاگو- دانشگاه ییل است.

مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان Center for World University Ranking-CWUR که دفتر مرکزی آن در امارات متحده عربی است و بزرگ‌ترین رتبه بندی آکادمیک دانشگاه‌های جهان را ارائه می‌دهد، بر اساس چهار شاخص اولیه این رتبه بندی را انجام داده است. این شاخص‌ها، کیفیت آموزش (۲۵ %)، اشتغال فارغ التحصیلان (۲۵ %)، کیفیت دانشکده (۱۰%) و عملکرد تحقیقی (۴۰ % که شامل کیفیت نشریات و نتایج تحقیقات می‌شود).را گزارش می‌کند.

لازم به ذکر است که این رتبه‌بندی بر اساس کیفیت آموزش، کیفیت فارغ‌التحصیلان مشغول به کار، کیفیت اعضای هیات علمی و کیفیت پژوهش است. متاسفانه دانشگاه‌های ایران در زمینه‌های کیفیت آموزش (بجز دانشگاههای تهران و صنعتی شریف)، کیفیت فارغ‌التحصیلان مشغول به کار و کیفیت اعضای هیات علمی امتیازی ندارند، در حالیکه این امتیازات نمی‌تواند صفر باشد. رتبه دانشگاه‌ها صرفاً” بر اساس کیفیت پژوهش است که در دسترس داشته‌اند.

جهت مشاهده نتایج این رتبه‌بندی اینجا و جهت مشاهده نتایج رتبه بندی دانشگاه شهید باهنر کرمان در این نظام رتبه بندی اینجا کلیک کنید.