شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
بنیان گذار و محور رویدادهای بزرگ معنوی نهاد دانشگاه بوده است

دوشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۲۰دانش معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد: بنیان گذار و محور رویدادهای بزرگ معنوی همچون اعتکاف، راهیان نور و اردوهای جهادی در کشور، – نهاد دانشگاه بوده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، عبدالحسین کلانتری، روز یکشنبه در مراسم اعطای […]

دوشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۲۰دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، عبدالحسین کلانتری، روز یکشنبه در مراسم اعطای میزبانی سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه های کشور به دانشگاه لرستان که در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: این رویداد، یک رویداد بزرگ فرهنگی و اجتماعی و پرمخاطب ترین جشنواره در سطح نظام آموزش عالی کشور است که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می شود.

وی، افزود: امیدوارم پذیرش میزبانی سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور از سوی دانشگاه لرستان، باعث خیر و برکت برای این دانشگاه شده و از همه ظرفیت های دانشگاه لرستان و استان لرستان، استفاده شود.

دانشگاه محل جوشش ارزش های دینی و اسلامی بوده است معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، اظهار داشت: در سال گذشته، تعداد ۲۰۰ هزار نفر در مجموعه نظام آموزش عالی کشور در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور شرکت کردند که نشان دهنده اهمیت فراوان این جشنواره است.

کلانتری، بیان کرد: دانشگاه همواره محل جوشش ارزش های دینی، اسلامی بوده و خواهد بود.

آخرین اخبار سرویس:

بنیان گذار و محور رویدادهای بزرگ معنوی نهاد دانشگاه بوده است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.