پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
بیانیه وزارت علوم در پی به شهادت رسیدن دو دانشجوی بسیجی دانشگاه فنی و حرفه ای

شنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۱۹دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های خبرگزاری دانشجو، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پی شهادت دو دانشجوی بسیجی در مشهد بیانیه ای صادر کرد. این بیانیه به شرح زیر است: – وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به شهادت رسیدن […]

شنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۱۹دانش

این بیانیه به شرح زیر است: – وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به شهادت رسیدن دو دانشجوی بسیجی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید منتظری مشهد را تسلیت گفت.

این بیانیه به شرح زیر است:بار دیگر دشمنان جمهوری اسلامی ایران که چشم دیدن اتحاد و عزت دانشگاهیان را ندارند و همواره این قشر پرافتخار را پشتوانه ای عظیم برای دستیابی به افتخارات و پیشرفت های جهانی می دانند، با قساوت قلب خنجر آلوده به خشم و کینه را به قلب دو جوان دانشجو که به لباس مقدس بسیج ملبس بودند و تار و پود وجودشان مملو از عشق وطن و هموطن بود، فرو کردند و آقایان حسین زینال زاده و دانیال رضازاده دانشجویان عزیز دانشگاه فنی و حرفه ای شهید منتظری در مشهد مقدس را در راه دفاع از امنیت مردم، به شهادت رساندند.

عروج به سوی لقا الله این دو دانشجوی شهید عزیز را به ملت شریف و شهیدپرور، جامعه دانشگاهی و همه دانشجویان و اساتید دانشگاه بزرگ فنی و حرفه ای کشور تسلیت عرض می کنیم و امید داریم که دوستان و همکلاسی های این دو دانشجوی شه

آخرین اخبار سرویس:

بیانیه وزارت علوم در پی به شهادت رسیدن دو دانشجوی بسیجی دانشگاه فنی و حرفه ای

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.