شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
تأسیس باشگاه طلایه داران علم دانشگاه تهران در راستای اولویت اول وزارت علوم است

سه شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۰۸دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر امروز دوشنبه ۱۶ آبان ماه در آیین افتتاح باشگاه طلایه داران علم دانشگاه تهران، – وزیر علوم با برشمردن پنج […]

سه شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۰۸دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر امروز دوشنبه ۱۶ آبان ماه در آیین افتتاح باشگاه طلایه داران علم دانشگاه تهران، – وزیر علوم با برشمردن پنج اولویت دوره جاری وزارت علوم، گام دانشگاه تهران در زمینه تأسیس باشگاه طلایه داران علم را در راستای اولویت اول وزارت علوم یعنی مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری و نوآوری ارزیابی کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر امروز دوشنبه ۱۶ آبان ماه در آیین افتتاح باشگاه طلایه داران علم دانشگاه تهران، از مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری و نوآوری ، آموزش و پژوهش و برونداد هدفمند ، نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری ، شاگرد، فناور و نوآور پروری و تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش به عنوان پنج اولویت دوره جاری وزارت علوم نام برد و گفت: سعی کرده ایم آیین نامه ها و قوانین و مقررات را به گونه ای مدیریت و بازآرایی کنیم که این اولویت ها نتیجه اجرای این قوانین باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گام دانشگاه تهران در زمینه تأسیس باشگاه طلایه داران علم را در راستای اولویت اول وزارت علوم یعنی مرجعیت و دیپلماسی علمی و نوآوری دانست و گفت: دانشگاه بهترین محل ب

آخرین اخبار سرویس:

تأسیس باشگاه طلایه داران علم دانشگاه تهران در راستای اولویت اول وزارت علوم است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.