پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
تأکید بر بومی سازی محصولات و تجهیزات پزشکی بیماران دیالیزی

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۰۲اقتصادی مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر بر بومی سازی محصولات در بخش صنعت دارو و تجهیزات پزشکی برای بیماران دیالیزی تأکید کرد. – حسن زمانیان؛ معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش های علمی صنعتی وزارت علوم نیز ضمن استقبال از همکاری فی مابین سازمان پژوهش […]

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۰۲اقتصادی

– حسن زمانیان؛ معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش های علمی صنعتی وزارت علوم نیز ضمن استقبال از همکاری فی مابین سازمان پژوهش های علمی و صنعتی و سازمان تدارکات پزشکی، گفت: یکی از ماموریت های اصلی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران توسعه علوم و فناوری مورد نیاز در جهت رفع معضلات و چالش های کشور است و با طراحی فرایندها و ایجاد بسترهای مربوطه، متولی راهبری و هدایت محققین از ایده تا تولید بوده است و نقشی بنیادین در الگودهی و اشاعه اینگونه فعالیت ها به سایر مراکز علمی و پژوهشی ایفا کرده است.

استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های دو مجموعه فرصت مناسبی را برای هر دو سازمان در زمینه گسترش تولید محصولات بومی دانش بنیان فراهم خواهد آورد.

وی ادامه داد: ما هفت پژوهشکده در سطح ملی داریم که نقش مغزافزار برای شرکت های فناور محور دارند و این شرکت ها نقش بازوی عملیاتی را برای ما دارند به این ترتیب که ما دانش فنی را در اختیار آنها قرار می دهیم و با این تلفیق می توانیم ایده را به مرحله اجرا برسانیم.

زمانیان به طرح های پیش رو برای همکاری با شرکت های تابعه سازمان تدارکات پزشکی اشاره کرد و گفت: با همکاری مشترک می توانیم

آخرین اخبار سرویس:

تأکید بر بومی سازی محصولات و تجهیزات پزشکی بیماران دیالیزی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.