دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
تأکید بر حمایت از ایده های خلاقانه با نگاه تجاری سازی / تقویت فرهنگ اقتصاد دانش بنیان و توسعه بازار کسب و کارهای خلاق و دانش محور

استاندار کرمانشاه زمینه‌سازی برای شکوفایی ایده‌های خلاقانه با رویکرد خلق نوآوری فناورانه و تجاری سازی ایده‌ها را گامی موثر در نهادینه کردن فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان ارزیابی کرد و گفت: ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان در مراکز نوآوری و بسترسازی مناسب برای توسعه بازار شرکت‌ها در پارک علم و فناوری می تواند سبب توسعه اقتصاد […]

استاندار کرمانشاه زمینه‌سازی برای شکوفایی ایده‌های خلاقانه با رویکرد خلق نوآوری فناورانه و تجاری سازی ایده‌ها را گامی موثر در نهادینه کردن فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان ارزیابی کرد و گفت: ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان در مراکز نوآوری و بسترسازی مناسب برای توسعه بازار شرکت‌ها در پارک علم و فناوری می تواند سبب توسعه اقتصاد دانش بنیان شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری کرمانشاه؛ بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه در بازدید سرزده از مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری امسال باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد و با حمایت و هدایت شرکت‌ها و کسب و کارهای نوپا بایدمسیر تجاری سازی ایده‌ها و ورود محصولات به بازار تسهیل شود و یقیناً با بهره‌مندی بخش تولید و خدمات از دانش نوین برپایه فناوری، شاهد کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره وری و اشتغالزایی پایدار و موثر در استان خواهیم بود.

وی افزود: فرهنگ سازی اقتصاد دانش‌بنیان با حمایت از کسب و کارهای کوچک و بزرگ از ایده تا اجرا و اقدام موثر نهادهای تسهیل‌گر با هدف توسعه اقتصاد دانش‌بنیان باید انجام شود و پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه باید نقش آفرینی فعالانه در این عرصه داشته باشد.

امیری مقدم، هموار نمودن مسیر توسعه فناوری و نوآوری در استان و فراهم کردن بستر اقتصاد دانش بنیان را با حمایت مادی و معنوی از نخبگان و ایده‌های خلاقانه و نوآورانه خواستار شد و اظهار داشت: صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌های فعال که بر پایه دانش و پژوهش فعالیت می‌کنند و صاحبان ایده، کارآفرینان و متقاضیان دارای طرح‌های نوآور مبتنی بر فناوری‌های جدید می تواند حمایت کند.

استاندار کرمانشاه، تحول اقتصادی استان را منوط به حمایت از کسب و کارهای جدید و خلاق دانست و گفت: برای توسعه فرهنگ کارآفرینی به صورت ویژه از طرح‌های فناور و تحول آفرین حمایت خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: شعار تولید عمدتاً در چند سال گذشته محور امور قرار گرفته است و تأکید و توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مقوله تولید و حمایت ویژه از کسب و کاری‌های دانش محور با رویکرد حل مشکلات اقتصادی که امسال نیز در شعار سال به عنوان راهبردی اساسی و مهم بیان شد؛ نشان می‌دهد، تولید کلید حل مشکلات اقتصادی است و بر اساس فرمایش معظم له در پیام نوروزی برای تحقق تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از همه ظرفیت و امکانات موجود استفاده خواهیم کرد و بی شک راهبرد شعار سال، راهبردی اساسی برای برون رفت از مشکلات و بهبود وضعیت اقتصادی، معیشت و کاهش نرخ بیکاری در استان است.

استاندار کرمانشاه حمایت پارک علم و فناوری از کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیان برای رشد و ورود به بازار را بسیار ضروری دانست و گفت: پارک علم و فناوری باید با تسریع در روند اجرایی کردن ایده‌های خلاقانه و نوآورانه ضمن ایجاد اشتغالزایی به افزایش روحیه امید در نخبگان کمک کند.

وی توجه ویژه به شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور را در مسیر توسعه و پیشرفت استان لازم و ضروری دانست و گفت: همگی وظیفه داریم از ایده‌های خلاقانه و مبتکرانه حمایت کنیم زیرا این مهم علاوه بر اشتغالزایی، افزایش تولید و رونق اقتصادی را نیز به دنبال خواهد داشت.

استاندار کرمانشاه از اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان پایه و اساس تحقق اقتصاد مقاومتی نام برد و اظهار کرد: بی شک با افزایش بهره وری، کاهش هزینه‌ها، به کارگیری دانش در تولید و خدمات، تقویت ارتباط دانش، صنعت و جامعه می توان در مسیر تحقق تولید اشتغال آفرین و دانش‌بنیان بر اساس ایجاد پایه‌های استوار و محکم گام برداشت و شاهد رشد، رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، افزایش رفاه و اعتماد عمومی بود.

نماینده عالی دولت در استان به سخنان ریاست جمهوری در خصوص ارزیابی دستگاه‌های اجرایی درسال ۱۴۰۱ با محوریت تلاش برای تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: بر این اساس انجام و پیشبرد امور بر اساس الگوهای دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال، شاخص‌های اصلی ارزیابی دستگاه‌ها در سال پیش‌رو خواهد بود ودر این زمینه همه دستگاه‌ها مسئولیت جدی برای اشتغال‌آفرینی دارند.

گفتنی است، مجتمع نوآوری پارک علم وفناوری کرمانشاه با وسعت شش هزار متر مربع در دو فاز ایجاد شده که فاز اول آن به بهره برداری رسیده است. این مجتمع محل استقرار سوله کارگاهی ۲۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور در حوزه‌های زیستی و گیاهان دارویی، صنایع شمیایی، کشاورزی و غذایی و فناوری اطلاعات و ارتباطات است.