یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
تأکید سرپرست سازمان امور دانشجویان بر تداوم ایجاد امکانات ورزشی در دانشگاه‌ها

معاون وزیر علوم و سرپرست سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاح ۱۶ پروژه ورزشی در دانشگاه‌ها گفت: ایجاد امکانات ورزشی از نظر فضا و تجهیزات یک اصل و اولویت مهم در وزارت علوم است و استمرار خواهد داشت. به گزارش اداره کل روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر غلامرضا غفاری در […]

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر غلامرضا غفاری در این آیین مجازی گفت: ورزش دانشجویی نقش مهمی در نشاط و پویایی محیط دانشگاه دارد و در همین راستا است که مسئولان وزارت علوم و دانشگاه‌ها به توسعه امکانات ورزشی اهتمام دارند و در طول سال شاهد افتتاح پروژه‌های مختلف ورزشی هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک شرایط کرونایی از کشور رخ ببندد و دانشجویان بتوانند با حضور دانشگاه و پیگیری تحصیلات خود، از امکانات ورزشی نیز در راستای سلامت جسم و روان خود استفاده کنند.

دکتر محمدحسین علیزاده، مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان نیز در این آیین گفت: در چهار سال اخیر، از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰، تعداد ۱۲۴ پروژه زودبازده موردنیاز دانشجویان در زمینه‌های زمین روباز، کف‌پوش و پیست دوچرخه‌سواری تعریف شد و تا کنون ۱۰۰ پروژه به بهره‌برداری کامل رسیده است؛ سه پروژه در شرف افتتاح است و ۲۱ پروژه نیز در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با تشکر از مساعدت دفتر طرح‌های عمرانی وزارت علوم در حمایت از پروژه‌های ورزشی دانشگاه‌ها گفت: این حمایت‌ها با اختصاص ۵ میلیارد تومان در سال ۹۶ شروع شد و با روندی صعودی ادامه داشته است و در سال جاری ۳۱ میلیارد تومان از طرف این دفتر به این پروژه‌ها اختصاص‌یافته است.

وی تاکید کرد: بسیاری از پروژه‌های ورزشی با کمک و مساعدت صندوق رفاه دانشجویان و در مجاورت خوابگاه‌های دانشجویی ایجاد شده است تا دسترسی دانشجویان به امکانات ورزشی آسان‌تر شود.

دکتر علیزاده با اشاره به اینکه افتتاح پروژه‌های ورزشی در طول سال و به مناسبت‌هایی مانند هفته تربیت‌بدنی، هفته دولت، روز دانشجو و دهه فجر ادامه داشته است گفت: امروز نیز ۱۶ پروژه شامل ۴ زمین چمن مصنوعی، ۵ پیست دوچرخه‌سواری، ۵ مرکز مجهز مشاوره تندرستی، ۱ کف‌پوش زمین روباز و ۱ زمین ورزشی ساحلی به بهره‌برداری می‌رسد و ۲۱ هزار مترمربع به فضای ورزش دانشگاه‌ها افزوده می‌شود.

* بهره‌برداری از ۱۶ پروژه ورزشی در دانشگاه‌ها با حضور سرپرست سازمان امور دانشجویان

با حضور دکتر غفاری سرپرست سازمان امور دانشجویان و دکتر علیزاده مدیرکل تربیت‌بدنی این سازمان، ۱۶ پروژه ورزشی در دانشگاه‌ها در ارتباط تصویری با دانشگاه‌ها و به‌صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسید.

در ادامه روند افتتاح پروژه‌های ورزشی در دانشگاه‌ها، امروز چهارشنبه ۱۷ شهریورماه تعداد ۱۶ پروژه شامل ۴ زمین چمن مصنوعی، ۵ پیست دوچرخه‌سواری، ۵ مرکز مجهز مشاوره تندرستی، ۱ کف‌پوش زمین روباز و ۱ زمین ورزشی ساحلی به بهره‌برداری رسید و ۲۱ هزار مترمربع به فضای ورزش دانشگاه‌ها افزوده شد.

بر اساس این گزارش، در آیین افتتاحیه امروز، ۵ مرکز مجهز مشاوره تندرستی در دانشگاه‌های میبد، صنعتی قم، صنعتی سیرجان، آموزش عالی محلات و مجتمع آموزش عالی زرند به بهره داری رسید.

همچنین ۵ پیست و پروژه توسعه دوچرخه‌سواری در دانشگاه‌های ارومیه، حضرت معصومه (س)، صنعتی اصفهان، الزهرا (س) و شیراز مورد افتتاح قرار گرفت.

علاوه بر موارد فوق، در مراسم امروز پروژه ۴ زمین چمن مصنوعی در دانشگاه‌های هنر اصفهان، فنی و حرفه‌ای پسران ایلام، پردیس علمی و تحقیقاتی دانشگاه شهید بهشتی در زیرآبی و سلمان فارسی کازرون به بهره‌برداری رسید.

بر اساس این گزارش در آیین امروز، پروژه کف‌پوش زمین روباز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و زمین ورزشی ساحلی در دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیا بهبهان افتتاح شد.

* آیین افتتاح زمین روباز ورزشی چندمنظوره مجموعه آفتاب دانشگاه برگزار شد

آیین افتتاح زمین روباز ورزشی چندمنظوره مجموعه آفتاب با حضور دکتر غفاری، معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر علیزاده، مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم، امروز، چهارشنبه، هفدهم شهریورماه، به‌صورت مجازی و حضوری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این آیین گفت: خوشبختانه در حال حاضر شاهد مجموعه‌ای از فعالیت‌های مؤثر در حوزه ورزش و تربیت‌بدنی در دانشگاه‌ها هستیم که باعث مباهات و افتخار است.

دکتر غفاری افزود: ظرفیتی که در حوزه ورزش محقق می‌شود در سرزندگی‌ونشاط دانشگاهیان نقشی اساسی دارد.

وی تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا زمینه بروز پیامدهای روانی، اجتماعی و فرهنگی زیادی را در جامعه ایجاد کرده که یکی از راهکارهای کاهش این پیامدها، ایجاد و توسعه فضاهای ورزشی در کشور است.

سپس در ادامه رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به ایراد سخن پرداخت و گفت: امروز شاهد افتتاح یکی دیگر از مجموعه‌های ورزشی در این دانشگاه هستیم که امیدواریم با رفع ویروس کرونا، دانشجویان عزیز بتوانند در کنار تحصیل، از امکانات و فضاهای ورزشی ایجاد شده استفاده و بهره‌برداری نمایند.

دکتر نجفی‌نژاد افزود: زمین روباز ورزشی چندمنظوره دانشگاه برای رشته‌های مختلف ورزشی همچون والیبال، بسکتبال، تنیس و فوتسال قابل‌استفاده است.

وی با بیان اینکه ساخت این پروژه با استفاده از اعتبارات دانشگاه و کمک‌های وزارت علوم صورت‌گرفته است گفت: در ساخت این پروژه تمامی استانداردهای لازم لحاظ گردیده است.

گفتنی است: این زمین ورزشی با مساحت ۷۹۱ مترمربع و با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان ساخته شده است.

لازم به ذکر است: از ویژگی‌های این زمین، استفاده از کف‌پوش یکپارچه از جنس پلی‌اورتان است که دارای خاصیت ضد آب و ضد رطوبت می‌باشد.

م. ح. / ‏س.ر ۶۳