یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
تأکید معاون آموزشی دانشگاه بر توسعه و ایجاد میان رشته ای های جدید

یکشنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۱۵۲۰۲۳-۰۱-۰۸دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسداله کردناییج در گفتگویی، درباره طرح تحول آموزشی این دانشگاه که براساس تاکید معاونت آموزش وزارت علوم دانشگاه ها ملزم به تدوین و ارائه پیش نویس آن هستند، – معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با […]

یکشنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۱۵۲۰۲۳-۰۱-۰۸دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسداله کردناییج در گفتگویی، درباره طرح تحول آموزشی این دانشگاه که براساس تاکید معاونت آموزش وزارت علوم دانشگاه ها ملزم به تدوین و ارائه پیش نویس آن هستند، – معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به ایجاد میان رشته ای های جدید با توجه به نیاز روز و همچنین نیاز دانشکده ها گفت: توسعه کارآفرینی در برنامه های درسی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسداله کردناییج در گفتگویی، درباره طرح تحول آموزشی این دانشگاه که براساس تاکید معاونت آموزش وزارت علوم دانشگاه ها ملزم به تدوین و ارائه پیش نویس آن هستند، اظهار داشت: در دانشگاه تربیت مدرس در ۲ دوره طرح تحول نوشته شده است، ماموریت اولیه دانشگاه، تربیت مدرس و اساتید است، اما در بازنگری و بازتعریف طرح تحول در سال ۸۶، ماموریت های دانشگاه بازتعریف شد و در کنار ماموریت اصلی یعنی تربیت مدرس، تربیت محقق، تربیت پژوهشگر و تربیت کارآفرین نیز اضافه شد.

معاون آموزشی دانشگاه افزود: برنامه های طرح تحول ۵ ساله دوم دانشگاه نیز با همین رویکرد نوشته شده و در حال حاضر با توجه نقطه نظرات معاون آموزشی وزیر علوم، برنامه تحول دانشگاه با تغییرات اندک در دستور کار قرار گرفته است و کار را پیش می بریم.

برچسب ها: دانشگاهدانشگاه تربیت مدرسآموزشتربیت مدرسآموزشیمعاون آموزشیمعاون

آخرین اخبار سرویس:

تأکید معاون آموزشی دانشگاه بر توسعه و ایجاد میان رشته ای های جدید

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.