یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
تاثیر علوم انسانی دیجیتال بر آموزش عالی بررسی می شود | مؤسسه

شنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۰۲۰۲۳-۰۱-۱۴دانش مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم سومین نشست از سلسله نشست های «نو جهان» در باب آینده جهان، فرهنگ، علم و فناوری با عنوان تأثیر علوم انسانی دیجیتال بر آموزش عالی را برگزار می کند. – مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم سومین نشست […]

شنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۰۲۰۲۳-۰۱-۱۴دانش

– مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم سومین نشست از سلسله نشست های نو جهان در باب آینده جهان، فرهنگ، علم و فناوری با عنوان تأثیر علوم انسانی دیجیتال بر آموزش عالی را برگزار می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، سومین نشست از سلسله نشست های نو جهان در باب آینده جهان، فرهنگ، علم و فناوری با عنوان تأثیر علوم انسانی دیجیتال بر آموزش عالی برگزار می شود.

سومین نشست از سلسله نشست های نو جهان در باب آینده جهان، فرهنگ، علم و فناوری با عنوان تأثیر علوم انسانی دیجیتال بر آموزش عالی با حضور و سخنرانی پروفسور کِی مینگ چنگ؛ استاد دانشگاه هنگ کنگ و دکتر صدرا خسروی؛ عضو هیئت علمی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، چهارشنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۰ در تالار ابونصر محمد فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می شود.

دبیر علمی این نشست دکتر لیلا خادم مخصوص حسینی، پژوهشگر فوق دکتری در دانشگاه مگیمو روسیه است.

برچسب ها: علوم انسانیآموزش عالیعلم و فناوریمطالعات فرهنگیدیجیتالنشستجهان

آخرین اخبار سرویس:

تاثیر علوم انسانی دیجیتال بر آموزش عالی بررسی می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.