چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
تاسیس معاونت فناوری در وزارت علوم به تحقق اقتصاد دانش‌بنیان کمک می‌کند

دکتر علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تاسیس معاونت فناوری در این وزارتخانه گام مهمی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان است و به تحقق این مهم کمک شایانی می‌کند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازایرنا، دکترخطیبی پس از آیین معارفه سرپرست دانشگاه کاشان […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازایرنا، دکترخطیبی پس از آیین معارفه سرپرست دانشگاه کاشان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت علوم با توجه به حجم زیاد دانش‌آموختگان دانشگاهی، جوانان مستعد و کسب و کارهایی که پاسخگوی نیازهای آنان نیست، به دنبال تاسیس معاونت فناوری در این وزارتخانه است.

وی با یادآوری اینکه اقتصاد دانش‌بنیان جزو سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و شروع آن از دانشگاه است، خاطر نشان کرد: تاسیس معاونت فناوری در وزارت علوم، استارت‌آپ‌های ایجاد شده از سوی دانش‌آموختگان را تسهیل و منظومه زیست محیطی نوآوری را وارد دانشگاه می‌کند.

دکتر خطیبی افزود: در صورت فعالیت معاونت فناوری وزارت علوم، علاوه بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد، از ایده‌های دانشجویان برای کسب و کار تسهیل و حمایت می‌شود و وضعیت اشتغال به عنوان یکی از چالش‌های اصلی جوانان ارتقا می‌یابد.

گفتنی است در آیین تکریم و معارفه رییس سابق و سرپرست جدید دانشگاه کاشان، ازعملکرد دکتر زراعت رئیس سابق دانشگاه کاشان قدردانی و دکترعباس کتابی به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.

ر.ب ۴۵