یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
تاکید سرپرست سازمان امور دانشجویان بر نقش ورزش در شکل‌گیری هویت دانشجویی

سرپرست سازمان امور دانشجویان در آیین بزرگداشت روز بین المللی ورزش دانشگاهی در دانشگاه پیام نور گفت: ورزش همانند فعالیت های علمی فرهنگی و آموزشی در شکل گیری هویت دانشجویی نقش اساسی دارد و در برنامه ریزی دانشگاه‌ها به عنوان یک اولویت مطرح است. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، مراسم بزرگداشت روز بین‌المللی ورزش دانشگاهی در دانشگاه پیام نور با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون وزیر علوم و سرپرست سازمان امور دانشجویان، دکتر زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور، بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در محل یادمان شهدای گمنام این دانشگاه و قرائت فاتحه و نثار گل آغاز شد.

دکتر غفاری در بخش آغازین این مراسم، پیام وزیر علوم به مناسبت روز ورزش دانشگاهی را قرائت کرد و ضمن تبریک روز بین المللی ورزش دانشگاهی به دانشگاهیان کشور اظهار داشت: نامگذاری روزی در سطح جهانی به نام روز ورزش دانشگاهی نشان دهنده اهمیت و جایگاه ورزش در جامعه نخبگان و فرهیختگان است و به همه ما ضرورت توجه کافی به ورزش را یادآوری می کند.

وی تاکید کرد: از فرصت کرونا برای مطالعات بیشتر و برنامه ریزی های بهتر برای توسعه ورزش قهرمانی و همگانی در دانشگاه‌ها استفاده کنیم و با دست پر به استفبال دوران بازگشایی دانشگاه‌ها پس از کرونا برویم.
معاون وزیر علوم گفت: ورزش در عین داشتن فراگیری جهانی از نظر فرهنگ های ملی و محلی هم قابل توجه است و ورزش های بومی هر کشور نشان دهنده حضور جدی ورزش در فرهنگ ملت ها است.

دکتر غفاری افزود: گسترش ورزش در جوامع به سلامتی و شادابی بیشتر جوامع کمک می کند و در همین راستا است که شاهد حضور جدی ورزش در جوامع توسعه یافته دنیا هستیم.

سرپرست سازمان امور دانشجویان در پایان ابراز امیدواری کرد: با واکسیناسیون عمومی و کاهش شیب کرونا در جامعه، بزودی شاهد رونق محیط های ورزشی دانشگاه‌ها با حضور دانشجویان باشیم.