شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با آرمان‌های امام و شهدا

مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با آرمان‌های امام و شهدا برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، همزمان با آغاز دهه مبارک فجر اعضای هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان، مدیران و مسئولان دانشگاه بیرجند با گلباران و عطر افشانی مزار شهید گمنام ضمن تعظیم و احترام به […]

مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با آرمان‌های امام و شهدا برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، همزمان با آغاز دهه مبارک فجر اعضای هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان، مدیران و مسئولان دانشگاه بیرجند با گلباران و عطر افشانی مزار شهید گمنام ضمن تعظیم و احترام به مقام شهید، با آرمان‌های امام و شهیدان عهد و پیمان دوباره بستند.

تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با آرمان‌های امام و شهدا ا پیاده روی همکاران دانشگاهی از مقابل سازمان مرکزی تا مسجد امام جعفر صادق (ع) و مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، با تبریک فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر گفت: دکتر لامعی سرپرستی دانشگاه بیرجند را عهده دار خواهند شد، لذا به ایشان تبریک می‌گوییم و برای ایشان توفیق مسئلت داریم و جا دارد برای دکتر خامسان و همکاران ایشان صمیمانه تشکر و قدردانی کنیم. امروز با ورود امام خمینی (رضوان ا… تعالی علیه) در جهان یک تحول ایجاد شد و امیدوارم این تحول در دانشگاه نیز به برکت خون شهدا و گام‌های مبارک حضرت امام مایه خیر و برکت باشد.

در دوران انقلاب ما نه تنها رفاه و امنیت بلکه عزت و مکتب ما در مخاطره بود و با آن وضعیت نمی‌شد بر روی اعتقادات مردم و مکتب و اقتصاد مردم حساب کرد. در روزگار انقلاب ما امام تمامی توجهات را به خدا جلب می کرد و می گفتند مردم با اتکا به خداوند در صحنه حاضر شوند. وی با توجه به آیات گهربار قرآن کریم در خصوص حضرت موسی و فرعون که ایشان با توکل به خدا توسط عصا و معجره خداوند توانست راه دریا را باز نمایند و دشمن را هلاک کند.

با پیمودن مسیر درست و ایستادگی، خداوند نصرت را نصیب ما خواهد کرد و ایثارگران در مقطع دفاع مقدس با دل های خدایی خود توانستند به نصرت دست یابند.

حجت الاسلام جعفری با ذکر خاطراتی از دوران انقلاب و اولین تظاهرات در آن مقطع گفت: جمعی از جوانان بیرجندی بعد از نماز از مسجد امام حسین (ع) فعلی به سمت میدان ابوذر حرکت کردند تا پیام حضرت امام (ره) را به مردم منتقل کنند. در میدان ابوذر سران شهر از جمله فرماندار و جمعی از نظامیان برای اولین بار در بیرجند فرمان آتش صادر کردند و تیراندازی هوایی توسط سربازان شروع شد و در آن مکان بود که شهید خاکشور به عنوان اولین شهید انقلاب به فیض شهادت نائل آمد.