پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
تجلیل از کارکنان نمونه ستاد وزارت علوم | مراسم تجلیل از کارمندان

پنجشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۱۰سیاسی مراسم تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و برخی از مدیران کل ستادی برگزار و از ۶۷ کارمند نمونه تجلیل شد. – آخرین اخبار سرویس: تجلیل از کارکنان […]

پنجشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۱۰سیاسی

آخرین اخبار سرویس:

تجلیل از کارکنان نمونه ستاد وزارت علوم

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.