پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
تجمع تعدادی از دانشجویان دانشگاه ها | تعدادی از دانشجویان

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۵۲۰۲۲-۱۰-۳۰دانش تعدادی از دانشجویان دانشگاه های تهران و کشور امروز شنبه ۷ آبان ماه در محوطه دانشگاه خود اقدام به برگزاری تجمعاتی کردند که این تجمعات با حواشی همراه بود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، پس از آنکه بر […]

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۵۲۰۲۲-۱۰-۳۰دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، پس از آنکه بر اساس اعلام وزارت علوم مقرر شد تمامی دانشگاه های کشور کلاس های درسی خود را به صورت حضوری برگزار کنند، در برخی از دانشگاه های کشور تجمعاتی برای بزرگداشت مهسا امینی و محکومیت حرکت تروریستی در شاهچراغ صورت گرفت.

در یکی از اصلی ترین رویدادها، از ظهر امروز در محوطه دانشگاه امیرکبیر دانشجویان جلوی صحن دانشکده شیمی این دانشگاه، در واکنش به ممنوع الورود شدن برخی دانشجویان،حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز و حضور نیروهای غیردانشجو در دانشگاه تجمع کردند.

دانشجویان با حرکت به سمت سر در اصلی دانشگاه، تجمعی را تشکیل دادند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نیز امروز شاهد ناآرامی و اعتراضات دانشجویی بود و شرایط به نحوی ادامه پیدا کرد که تا ساعت ۸ امشب درگیری ها در محوطه دانشگاه ادامه داشت.

در این میان، گروهی از دانشجویان معترض با دانشجویان نزدیک به بسیج دانشجویی در دانشگاه درگیر شدند.

با این حال طبق پیگیری های خبرنگار ایسنا شرایط فعلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد به حالت عادی بازگشته و جو دانشگاه آرام است.

آخرین اخبار سرویس:

تجمع تعدادی از دانشجویان دانشگاه ها

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.