پنج شنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۱
Thursday, 7 July , 2022

دکتر پیرعلی رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در نشست مشترک شرکت‌های دانش بنیان مستقر در استان با حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه شهرکرد، تریبون نمازجمعه را ابزاری مهم جهت اشاعه فرهنگ دانش بنیان دانست. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری، دکتر پیر علی در این نشست ضمن اشاره به شعار سال «تولید، دانش بنیان واشتغال آفرین» که توسط رهبر معظم انقلاب نام گذاری شد، تکالیف و رسالت پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و تحقق شعار سال را با توجه به آیین نامه های موجود یادآور شد.

رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری به فرهنگ سازی در حوزه دانش بنیان هم برای مسئولین و هم برای آحاد جامعه اشاره کرد و گفت: استفاده از تریبون نماز جمعه ابزاری مهم جهت اشاعه فرهنگ دانش بنیان است.

دکتر پیر علی در ادامه به پیگیری های انجام شده توسط پارک علم و فناوری به منظور تشکیل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد و پایش عملکرد دستگاه های متولی این حوزه را از نتایج تشکیل این ستاد دانست.

خرید خدمات و محصولات دانش بنیان شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری توسط دستگاه های استان از دیگر محورهای صحبت های رئیس پارک علم و فناوری در این نشست بود.

دکتر پیر علی وجود فرآیندها و پیچیدگی های اداری در امر صدور مجوز های مربوط به کسب و کار و تولید را از دیگر چالش های شرکت‌های دانش بنیان استان دانست و خواستار انعکاس این امر در جلسات توسط امام جمعه محترم شد.

راه اندازی مرکز خدمات مشاوره و سرمایه گزاری توسط پارک علم و فناوری و مزایای این مرکز از دیگر موارد مورد اشاره دکتر پیر علی در این نشست بود.

رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در انتهای صحبت های خود به اهتمام بیشتر مسئولان استان به بحث دانش بنیان و کسب و کارهای خورد که نتیجه آن ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بی کاری استان می شود اشاره کرد و خواستار طرح این موضوع در جلسات نشست با مدیران شد.

در این نشست حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در استان، مطالب و چالش های بیان شده توسط شرکت های دانش بنیان و نگرانی این شرکت ها را به حق دانست و تاکید کرد: این شرکت ها باید به جد مورد حمایت قرار گیرند.

وی مسئله دانش بنیان را یکی از ضرورت ها برای کلان کشور و مستحکم کردن پایه های اقتصادی کشور دانست و خاطرنشان کرد: برای حل این مسئله باید فرهنگ سازی در حوزه دانش بنیان صورت پذیرد تا جامعه نسبت به این مفهوم نوپا، علی رغم فعالیت چندین ساله شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری آن طور که شایسته است آگاه شود.

امام جمعه شهرکرد در ادامه گفت با توجه به نوپا بودن مفهوم دانش بنیان در کشور، شرکت های دانش بنیان باید با سعه صدر مسائل و کاستی ها را تحمل و روحیه جهادی در این عرصه را در خوشان تقویت کنند چون کار جهادی همراه با سختی است. وی افزود: باید مطالبه و انتقال دغدغه ها با جدیت بیشتری در تریبون نماز جمعه و خطبه ها بیان شود.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام در ادامه تشکیل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان را راهکاری در جهت کاهش دغدغه‌های شرکت های دانش بنیان دانست

نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال و بختیاری در انتهای صحبت های خود با اشاره به لزوم داشتن کار ستادی در حوزه عرضه محصولات و خدمات تاکید کرد: همان طور که اصل کار ستادی برای بسیج کردن همه نیرو ها لازم است برای محصولات هم به صورت متمرکز همراه با تبلیغات و ارائه ارزش ها که باعث تغییر نگاه ها به این معناست لازم و ضروری است.