پنج شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۱
Thursday, 6 October , 2022
تزریق دز چهارم واکسن کرونا برای حضور در دانشگاه اجباری است؟

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: هنوز مصوبه جدیدی به دانشگاه ها درباره الزامی بودن تزریق واکسن کرونای دانشجویان ابلاغ نشده است. رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: هنوز مصوبه جدیدی به دانشگاه ها درباره الزامی بودن تزریق واکسن کرونای دانشجویان ابلاغ نشده است. به گزارش اینترآذ، هاشم داداش پور درباره الزام تزریق دز چهارم واکسن کرونا برای […]

به گزارش اینترآذ، هاشم داداش پور درباره الزام تزریق دز چهارم واکسن کرونا برای حضور دانشجویان در کلاس های درس از ابتدای سال تحصیلی جدید گفت: طبق توصیه های وزارت بهداشت باید هر ۶ ماه یک بار دز جدید واکسن کرونا تزریق شود.

به گفته او، تزریق دز جدید واکسن کرونا برای دانشجویان در صورتی اجباری است که ستاد ملی مقابله با کرونا بر آن با توجه به‌ آغاز بازگشایی دانشگاه ها در ترم تحصیلی جدید تاکید کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با بیان این که برخی دانشگاه های کشور دانشجویان را موظف به تزریق دز چهارم واکسن کرونا کرده اند، تاکید کرد: هنوز مصوبه ای از ستاد ملی مقابله با کرونا در این زمینه به دانشگاه ها ابلاغ نشده است.

او اضافه کرد: اگر مصوبه قبلی ستاد ملی مقابله با کرونا به دانشگاه ها جهت رعایت شیوه نامه های بهداشتی ابلاغ شود، دانشجویان باید دز یادآور را تزریق کنند.

بر اساس گزارش باشگاه خبرنگاران، داداش پور بیان کرد: اگر روند کشور از نظر ابتلا به ویروس کرونا افزایشی باشد، بر اساس شرایط جدید روی تزریق واکسن کرونا تاکید خواهیم کرد. اگر شرایط به سمت روند کاهشی حرکت کند؛ ستاد ملی مقابله با کرونا باید مصوبه جدید را ابلاغ کند.