شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
تشدید فعالیت مراکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه‌ها همزمان با از سرگیری آموزش حضوری

مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: مراکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه‌ها همزمان با از سرگیری آموزش حضوری، خدمات خودرا به دانشجویان در زمینه های درمان و نظارت بر پروتکل های بهداشتی افزایش داده اند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر ابراهیم […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در گفتگو با شبکه خبر سیما گفت: مراکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه‌ها همزمان با بازگشایی کلاس‌های درس، اتاق به اتاق در خوابگاه‌ها حاضر می‌شوند و اگر دانشجویان نیاز به خدماتی داشته باشند به آنها کمک می‌کنند.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از اختصاص اتاق‌های قرنطینه در خوابگاه‌ها خبر داد و اظهار داشت: در خوابگاه‌ها اتاق‌های قرنطینه تعبیه شده و اگر دانشجویی به کرونا مبتلا شود، پزشک مستقر در مراکز بهداشت و درمان به کمک دانشجویان می‌آید و دفاتر مشاوره و سلامت هر نوع دغدغه‌ای که دانشجویان از نظر سلامت جسمی و روانی داشته باشند، برطرف می‌کنند.

وی درباره واکسیناسیون دانشجویان، تاکید کرد: تزریق سه دُز واکسن برای دانشجویانی که قصد استفاده از خوابگاه دارند، الزامی است مگر اینکه ۲ دُز را تزریق کرده باشند اما هنوز فرصت زمانی تزریق سومین دُز نرسیده باشد. برای دانشجویانی که بومی هستند و قصد حضور در کلاس دارند تزریق دو دُز کافی است.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویاندر این گفتگو اظهار داشت: دانشگاه‌ها به هیچ وجه به طور مطلق تعطیل نبوده مگر در شرایط خاص، در ۲۷ ماه گذشته جریان آموزش در دانشگاه‌ها ادامه داشته و بسیاری از رشته‌های فنی مهندسی و آزمایشگاهی که نیاز به کار عملی داشتند همواره در دانشگاه‌ها حضور داشتند و خوابگاه‌های ما فعال بودند.

دکتر نعیمی گفت: ما در سال گذشته آمادگی از سر گیری فعالیت حضوری دانشگاه‌ها را از نیم سال دوم داشتیم که به دلیل سویه جدید امیکرون و ابلاغ ستاد ملی کرونا مجبور شدیم بازگشایی به تاخیر بی‌افتند.

وی با اشاره به راه‌اندازی طرح احوالپرسی برای دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، خاطرنشان کرد: از زمان شیوع همه‌گیری کرونا، طرح احوالپرسی راه‌اندازی شد و مراکز مشاوره دانشگاه‌ها با دانشجویان تماس می‌گرفتند و جویای سلامت جسم و روان آنها می‌شدند.

به گفته مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، اگر دانشجویان دچار مشکل سلامت جسمانی می‌شدند، مراکز بهداشت و مشاوره بلافاصله این مسائل را پیگیری می‌کردند. در این طرح ۷۰ درصد دانشجویان پاسخگوی تلفن همراه خود بودند.

وی تاکید کرد: سازمان امور دانشجویان حمایت همه جانبه خود را از دانشگاه‌ها انجام می‌دهد و هر زمان که این مراکز مشکلی داشته باشند، در کنار دانشگاه‌ها حضور داریم.

مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه امتحانات پایان ترم برای همه مقاطع تحصیلی حضوری خواهد بود، گفت: بر اساس آخرین ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا، همه فرآیندهای آموزشی و امتحانی حضوری است.

دکتر نعیمی خطاب به خانواده‌ها و دانشجویان اعلام کرد که دانشجویان با خیال راحت وارد دانشگاه‌ها شوند و کلاس‌های حضوری را از سر بگیرند.

وی همچنین افزود: دانشجویان غیربومی هم وارد خوابگاه‌ها شوند، اقدامات اولیه برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها در نظر گرفته شده است. حتی اگر ضعف‌هایی وجود داشته باشد آماده برطرف کردن آن هستیم.

گفتنی است دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از صبح روز یکشنبه ۱۴ فروردین بعد از دو سال دوری از دانشجویان، کلاس‌های خود را به روی قشر جامعه گشودند و مراسم نمادین بازگشایی دانشگاه‌ها با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تهران برگزار شد.