دوشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۱
Monday, 4 July , 2022
تشکیل اتاق‌های فکر در دانشگاه‌ها با حضور نمایندگان مجلس، برای حل مسائل جامعه و دانشگاه

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم با اشاره به ضرورت ورود دانشگاهیان به حل مسائل و مشکلات جامعه گفت: تشکیل اتاق‌های فکر در دانشگاه‌ها با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هم برای حل مشکلات دانشگاه‌ها و هم در راستای ورود به رفع مسائل جامعه بسیار راهگشا خواهد بود. به گزارش اداره کل […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مرتضی فرخی در این نشست با اشاره به تشکیل اتاق‌های فکر در دانشگاه‌ها با حضور نمایندگان مردم شهرستان‌های مختلف در مجلس شورای اسلامی گفت: بازتاب این همفکری و هم‌اندیشی موجب حل مسائل و مشکلات دانشگاه و جامعه می‌شود. چنانکه شناخت نمایندگان از مشکلات دانشگاهیان دقیق‌تر باشد، با دید عمیق‌تر و کارشناسی‌تر از دانشگاهیان حمایت خواهند کرد و حمایت از دانشگاهیان یعنی ورود به حل مسائل و مشکلات جامعه با تکیه بر دانش و پژوهش.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم اظهار داشت: آنچه که امروز ضرورت آن بیش از هر چیزی حس می‌شود و حلقه مفقوده حل مشکلات جامعه است، ورود دانشگاهیان و دانش‌آموختگان و فرهیختگان برای رفع نیازهای جامعه و مردم است.

دکتر فرخی تاکید کرد: با حمایت آگاهانه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی از دانشگاهیان، ورود مسئولانه دانشگاهیان به حل مسائل جامعه را شاهد خواهیم بود و این خود نقطه عطف شکوفایی جامعه و راه برون‌رفت از مشکلات و تحریم‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: تعامل هر چه بیشتر با نمایندگان ووشناخت عمیق‌تر و نگاه واقع‌بینانه آنان موجب شد در بودجه سال ۱۴۰۱ شرایط بهتری نسبت به سال گذشته داشته باشیم و نمایندگان محترم، به ویژه اعضای کمیسیون آموزش و کمیسیون تلفیق حمایت ویژه‌ای از دانشگاه‌ها داشتند.

دکتر فرخی افزود: ذیل بند الحاقی تبصره ۱۹ اختیارات هیات‌های امنای دانشگاه‌ها محدود می‌شد، اما با حمایت نمایندگان این تبصره حذف شد و همچنان اختیارات هیات‌های امنا به قوت خود باقی می‌ماند.

وی ضمن قدردانی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: با هماهنگی که وزیر محترم علوم با اعضای کمیسیون آموزش و کمسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی داشتند بودجه ذیل تبصره ۱۴ امسال به صورت متناسب و عادلانه در اکثر دانشگاه‌های کشور توزیع شد و مانند سال‌های گذشته منحصراً در اختیار دانشگاه‌های بزرگ قرار نگرفت.