پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
تشکیل اتاق فکر مشترک میان وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش علی خیرالدین از تشکیل اتاق فکر مشترک میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا از سمنان، علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری […]

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا از سمنان، علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار مهدی منصوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با اعلام تشکیل اتاق فکر مشترک میان وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های بالقوه و بالفعل در استان سمنان، می توان با تشکیل اتاق فکر با حضور رؤسای قبلی دانشگاه و صاحب نظران حقیقی و حقوقی از افکار، ایده ها و تجربیات ارزشمند برای تقویت فرصت ها و دفع تهدید ها بهره برد.

وی با ابراز تمایل به حضور و کمک در این اتاق فکری که با محور دانشگاه آزاد اسلامی سمنان تشکیل شود، افزود: با توجه به کاهش ورودی دانشگاه ها و لزوم تقویت انگیزه داوطلبان برای ادامه تحصیل، ضروری است موضوع اشتغال دانشجویان جدی گرفته شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ظرفیت های استان سمنان در ابعاد مختلف را برجسته توصیف کرد و با اعلام آمادگی برای حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان کرد: با توجه به ظرفیت های این استان، دانشگاه آزاد اسلامی می تواند در ارتباط با مهارت آموزی و ایجاد زم

آخرین اخبار سرویس:

تشکیل اتاق فکر مشترک میان وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.