یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
تعداد اندک اعضای هیئت علمی وزارت علوم نمی تواند نیاز های جامعه را پاسخ دهد

یکشنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۲۰۲۰۲۲-۱۲-۱۱سیاسی معاون پژوهشی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی گفت: وزارت علوم با تعداد اندک اعضای هیئت علمی قطعا پاسخگوی نیاز های جامعه آموزش عالی نیست.   – اصغر زمانی معاون پژوهشی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در گفت وگو با خبرنگار آموزش و […]

یکشنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۲۰۲۰۲۲-۱۲-۱۱سیاسی

– اصغر زمانی معاون پژوهشی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در گفت وگو با خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا درباره دستاورد های موسسه پژوهش در جشنواره پژوهش گفت: موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی با قدمت بیش از ۵۰ سال به عنوان اتاق فکر وزارت علوم شناخته شده است؛ بنابراین دستاورد های این موسسه بیشتر شامل خوراک فکری و اقداماتی است که برای تصمیم گیران و سیاست گذاران در وزارت عتف تهیه شده است.

وی افزود: در موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی ۶ گروه علمی فعال داریم و گروه های پژوهشی در حوزه های آینده پژوهی و نظریه پردازی، مطالعات تطبیقی، برنامه ریزی درسی، برنامه ریزی نوآوری آموزشی، اقتصاد و بررسی های منابع انسانی، آمار و فناوری اطلاعات و مدیریت آموزش عالی فعال هستند.

** فعالیت های مسئله محور؛ سیاست اصلی موسسه پژوهشی  زمانی تصریح کرد: این گروه ها با اعضای هیئت علمی خود در راستای سیاست های وزارت علوم و ماموریت های ابلاغی پژوهش می کنند؛ بنابراین دستاورد های این موسسه بیشتر فعالیت های پژوهشی مسئله محور است.

برچسب ها: برنامه ریزیپژوهشآموزش عالیبرنامه

آخرین اخبار سرویس:

تعداد اندک اعضای هیئت علمی وزارت علوم نمی تواند نیاز های جامعه را پاسخ دهد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.