پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
تعداد خوابگاه های متاهلی افزایش یافت / تغییر کاربری ۹۰۰ واحد در دانشگاه ها به خوابگاه متاهلی

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور درباره عملکرد دستگاه های اجرایی در اجرای قانون جوانی جمعیت و تمهیدات دیده شده برای دانشجویان متأهل گفت: – معاون وزیر علوم گفت: موضوع خوابگاه ها از سال گذشته در وزارت علوم […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور درباره عملکرد دستگاه های اجرایی در اجرای قانون جوانی جمعیت و تمهیدات دیده شده برای دانشجویان متأهل گفت: – معاون وزیر علوم گفت: موضوع خوابگاه ها از سال گذشته در وزارت علوم مورد بررسی قرار گرفت؛ به همین منظور تعداد خوابگاه های متاهلی در حال حاضر به یک هزار و ۵۰۰ خوابگاه رسیده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور درباره عملکرد دستگاه های اجرایی در اجرای قانون جوانی جمعیت و تمهیدات دیده شده برای دانشجویان متأهل گفت: با توجه به افزوده شدن مقطع تحصیلات تکمیلی به دانشگاه ها از دهه ۸۰ به بعد، ورود دانشجویان به دانشگاه ها افزایش یافت، اما با آغاز این روند متأسفانه اقداماتی در خصوص افزایش و بهبود شرایط خوابگاه های متاهلی در دانشگاه های کشور رخ نداد.

معاون وزیر علوم ادامه داد: در سال ۱۴۰۰، حدود یک هزار و ۲۶۹ خوابگاه متاهلی در دانشگاه های سراسر کشور وجود داشت در حالی که میزان تقاضا حدود ۸۷ هزار نفر است.

رییس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: از سال گذشته در وزارت علوم با توجه به رویکرد دولت سیزدهم این موضوع را مورد توجه قرار گرفته است، به همین منظور تعداد خوابگاه های متاهلی در حال حاضر به یک هزار

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.