چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
تعداد مقالات علمی دانشگاه سمنان علی رغم شرایط کرونایی به لحاظ کمی و کیفی حفظ شده است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان می گوید : هر چند دوسالی است ویروس کرونا مانع از حضور فیزیکی دانشجویان و اعضای هیات علمی در محیط دانشگاه شده ، اما این موضوع باعث نشده مقالات علمی دانشگاه سمنان به لحاظ کمی و کیفی آسیب ببیند . به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر سیف الله سعدالدین با بیان این مطلب در آئین قدر دانی از پژوهشگران برتر دانشگاه سمنان (نجم) به مناسبت هفته پژوهش گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۸۴۶ مقاله از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان به رشته تحریر در آمده و این روند همچنان تا پایان سال ادامه دارد.

دکتر سعدالدین با بیان اینکه دانشگاه سمنان توجه ویژه ای به مقالات +Q1و Q1-D1 دارد اظهار داشت: ۳۲ درصد از ۸۴۶ مقاله اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان موفق به دریافت رتبه Q1 و ۲۷ درصد موفق به دریافت رتبه Q2 شده اند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان افزود: در حالیکه متوسط رشد استناد به مقالات علمی در کشور ۱۱/۰۴ است، اما درصد استناد به هر مقاله در دانشگاه سمنان ۱۱/۴۰ است که از استناد کشوری هم بالاتر است و این امر نشان دهنده کیفیت بالای مقالات علمی این دانشگاه است.

دکتر سعدالدین از رشد h index دانشگاه به ۹۲ در پایگاه wos خبر داد و گفت : دانشگاه سمنان موفق شد در مدت یکسال گذشته به رتبه کیفی Q2 از سوی نظام رتبه بندی سایمگو دست یابد.

دکتر سعدالدین همچنین ارتقای ۲۰ پله ای دانشگاه سمنان در رتبه بندی لایدن را یادآور شد و اظهار داشت: رتبه دانشگاه سمنان در رتبه بندی جهانی تایمز نیز به ۱۲۰۰-۱۰۰۱ و آسیایی به ۳۰۰-۲۵۱ رسید.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت : دانشگاه سمنان در بخش پژوهش و فناوری نیز بر اساس رتبه بندی پایگاه ISC توانست رتبه ۱۲ را در کشور کسب نماید.
دکتر سعدالدین به رشد سه و نیم برابری مبلغ طرح های پژوهشی تقاضا محور جامعه و صنعت اشاره کرد و گفت: طرح های پژوهش جامعه و صنعت تقاضا محور به لحاظ تعداد در این مدت ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
وی در خصوص افزایش تعداد و چاپ مقالات دانشگاه سمنان در یکسال گذشته نیز گفت: در این مدت مقاله یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان با ضریب تاثیر ۲۹/۳۹ چاپ و تعداد مقالات برتر با عنوان hot paper (مقاله داغ ) هم به دو مقاله رسید ، ضمن اینکه یک عنوان کتاب نیز توسط اعضای هیات علمی دانشگاه در انتشارات بین المللی معتبر crc به چاپ رسید .
به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان؛ مهیا سازی زیر ساختهای آموزش الکترونیکی در دوران کرونا و حتی پس از کرونا، حمایت ویژه از پژوهشگران و فناوران جهت حفظ شاخص های پژوهش و فناوری دانشگاه مطابق برنامه راهبردی و افزایش تعداد پژوهشگران برتر پر استناد یک درصد جهان از دیگر دستاوردهای دانشگاه سمنان در شرایط کرونایی است م. عباسی