پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
تعریف ردیف بودجه مستقل در لایحه بودجه ۱۴۰۲ برای حوزه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بر لزوم تعیین بودجه فرهنگی برای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی توسط دولت و مجلس شورای اسلامی تاکید کرده و گفت: – برای حوزه فرهنگ ردیف بودجه مشخصی وجود ندارد و دولت باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشد. عبدالحسین کلانتری شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران […]

عبدالحسین کلانتری شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم تعیین بودجه فرهنگی برای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی توسط دولت و مجلس شورای اسلامی تاکید کرده و اظهار داشت: برای حوزه فرهنگ ردیف بودجه مشخصی وجود ندارد و دولت باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشد.

وی با تاکید بر لزوم تعریف ردیف بودجه مستقل در لایحه بودجه ۱۴۰۲ حوزه های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها و مراکز عالی آموزشی افزود: امیدواریم که مجلس این ردیف بودجه را به تصویب برساند و در این صورت می توان امیدوار بود که سال آینده اتفاق بزرگ و ویژه ای در حوزه های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها و مراکز عالی آموزشی رخ دهد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: اگر بودجه مناسب به حوزه های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها تخصیص نیابد، دود آن به چشم همه خواهد رفت و نتیجه آن در همه ساحت ها اثرگذار خواهد بود.

تاثیر ۴۰ درصدی سابقه تحصیلی در آزمون سراسری محسن زارعی، رییس مرکز ارزشیابی و سنجش کیفیت وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان این