یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
تعیین مهلت وزیر علوم برای روسای دانشگاه ها / ظرف ۱۵ روز به شکایت ها رسیدگی و پاسخ دهید

دوشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۵۲۰۲۳-۰۱-۰۲سیاسی وزیر علوم با ابلاغ بخشنامه ای، رؤسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، سازمان ها و مراکز آموزش عالی تابعه وزارت علوم را ملزم کرد حداکثر ظرف ۱۵ روز به درخواست ها، – شکایات و اعتراضات پاسخ دهند. همچنین وزیر علوم تأکید کرده است؛ مسئولیت حسن اجرای این […]

دوشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۵۲۰۲۳-۰۱-۰۲سیاسی

همچنین وزیر علوم تأکید کرده است؛ مسئولیت حسن اجرای این بخشنامه بر عهده رؤسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، سازمان ها، مؤسسات و مراکز آموزش عالی کشور است.

برچسب ها: مراکز آموزش عالیدانشگاه هاوزیر علومدانشگاهآموزش عالیسازمان هاپژوهشگاه

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.