پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
تغییر آیین نامه های وزارت علوم با رویکرد نوآوری و بهره وری

تلاش داریم شاخص های بهره وری را در مفاد آیین نامه ها و مقررات نظیر آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی، پایه های تشویقی و جذب دانشجو پیاده کنیم تا اساتید دانشگاه را به سمت مرجعیت علمی و حل مشکلات کشور و تولید دانش بنیان هدایت کنیم. – به گزارش سایت قطره و به نقل […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دومین جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت وزارت علوم با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، رییس سازمان ملی بهره وری، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، رییس سازمان سنجش آموزش کشور و جمعی از مدیران کل ستاد  وزارت و صاحبنظران حوزه مدیریت برگزار شد.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این جلسه اظهار داشت: سازمان های ارزیابی کننده بهره وری در کشور باید در تعریف این شاخص برای وزارت علوم، میان این وزارت و دستگاه های اجرایی دیگر تفاوت قائل شوند.

وی اضافه کرد: باید تعداد مجلات پژوهشی معتبر بین المللی، میزان اشتغال پذیری و کارآمادگی دانشجویان، سرانه قراردادهای پژوهشی اعضای هیئت علمی، تعداد دانشمندان سرآمد؛ یک درصد و دو درصد پراستناد در دنیا و تعداد ثبت اختراع علمی و نوآوری در ارزیابی وزارت علوم ملاک عمل باشد.

وزیر علوم با بیان اینکه نوآوری های فرهنگی و فرهنگ نوآوری اگر در قوانین و مقررات لحاظ شوند به مرور جای خود را در ج