دوشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۱
Monday, 4 July , 2022
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی شیراز و شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس به امضا رسید

تفاهم نامه همکاری‌های علمی، فناوری و پژوهشی فی ما بین مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس و رئیس دانشگاه صنعتی شیراز در راستای تحقق شعار سال به امضا رسید. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی شیراز، در راستای نامگذاری سال جدید تحت عنوان "تولید، دانش بنیان […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی شیراز، در راستای نامگذاری سال جدید تحت عنوان "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" از سوی مقام معظم رهبری، دانشگاه صنعتی شیراز در خصوص حمایت و پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان و رفع موانع تولید و اشتغال گام‌های موثری برداشته است.

دکتر علویان مهر، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز، ضمن ابراز خرسندی از شرایط فراهم شده برای امضای این تفاهم نامه، ابراز امیدواری کرد این تفاهم نامه که بیشتر در زمینه علمی، فنی و پژوهشی می باشد هر چه سریع‌تر به صورت واقعی و عملگرا اجرایی شده و بتواند نیازهای پژوهشی و فنی صنایع مستقر در استان فارس را برطرف کند.

وی افزود: در بازدیدهای میدانی که به همراه استاندار فارس از شرکت شهرک‌های صنعتی بعمل آوردند، زمینه‌های همکاری با برخی از صنایع فراهم شد که نتایج بسیار خوبی بدنبال خواهد داشت.

دکتر علویان مهر همچنین جهت حضور اساتید دانشگاه در صنایع مختلف به صورت تمام وقت و نیمه وقت و همچنین حضور دانشجویان جهت گذراندن دوره کارآموزی اعلام آمادگی کامل کردند.

احداث آزمایشگاه مرجع‌های تک از دیگر موارد عنوان شده توسط ریاست دانشگاه بود که می‌تواند با پشتیبانی شرکت شهرک‌های صنعتی استان و کشور تاسیس شود و کمک قابل توجهی به صنایع استان کند.

وی همچنین خواستار تعریف پروژه‌های مشترک به خصوص در زمینه صنایع شیمیایی، بین دانشگاه و صنایع وشرکت شهرک‌های صنعتی شدند.

دکتر هاشمی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی نیز با توجه مشکلات فراوان گریبانگیر صنعت، تنها راه رفع معضلات صنایع را ارتباط موثر و مفید با دانشگاه‌ها عنوان کرد و آمادگی کامل شرکت شهرک‌های صنعتی را در این خصوص اعلام کرد.

وی ضمن استقبال از همکاری و امضای تفاهم نامه با دانشگاه، از اختصاص دفتر جهت استقرار نماینده دانشگاه در شهرک فناوری صنایع شیمیایی خبر داد و برای شروع هرچه زودتر همکاری‌های دانشگاه با صنایع مستقر در شهرک صنعتی ابراز امیدواری و پشتیبانی کرد.

گفتنی است این دیدار با امضای تفاهم نامه و مبادله آن پایان یافت.