پنج شنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۱
Thursday, 7 July , 2022
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه بزرگمهر و شرکت مدیریت نیروگاه‌های گازی خراسان به امضا رسید

دکتر سیداحسان شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به همراه اعضای هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک و پژوهش یاران دانشگاه ضمن بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین، در نشستی با حضور مسئولان این نیروگاه، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بزرگمهر قائنات، در راستای […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بزرگمهر قائنات، در راستای توسعه علمی و صنعتی و توجه به لزوم بهره‌برداری همه جانبه از ظرفیت دانشگاه نشستی به منظور انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه بزرگمهر قائنات و شرکت مدیریت نیروگاه های گازی خراسان در محل نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین برگزار شد.

در ابتدای مهندس کاظمی مدیرعامل نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین در این نشست ضمن خیر مقدم به مسئولان دانشگاه، همکاری دانشگاه بزرگمهر قائنات با نیروگاه را حرکت به سمت سازندگی و توسعه خواند و گفت: در نیروگاه به مسائل از دید فنی و علم مهندسی نگاه می‌شود که این مشکلات راه‌حل تحقیقاتی دارد و امیدواریم با همکاری اساتید و پژوهشگران دانشگاه بزرگمهر قائنات و مهندسین نیروگاه بتوانیم مشکلات نیروگاه را بر مبنی علمی حل کنیم.

دکتر شکیب نیز با اشاره به اهمیت پژوهش در شناخت و رفع مشکلات بیان کرد: با گسترش روزافزون علم، پژوهش نقش پررنگ‌تری را در رفع مشکلات و موانع پیدا کرده و بیان مسئله پروژه‌های تحقیقاتی باید به صورت کاربردی در راستای تلاش برای رفع مشکلات با هم‌افزایی بین اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصان نیروگاه مسائل موجود تعریف و انجام شود.

در ادامه دکتر شکیب و مهندس کاظمی تفاهم‌نامه همکار امضا کردند، که از جمله مهمترین مفاد آن را می‌توان به همکاری مشترک در توسعه آموزش و پژوهش، گسترش تعاملات، توسعه تحقیقات هدفمند، منسجم و کاربردی، بهره‌گیری از نتایج تحقیقات علمی انجام شده در حوزه انرژی، مدیریت و هدایت ظرفیت های موجود در دانشگاه در راستای بهبود عملکرد نیروگاه، استفاده از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی طرفین و فراهم‌کردن امکان حضور اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه در نیروگاه و برطرف کردن نیازهای طرفین اشاره کرد.

گفتنی است در پایان این نشست دکتر شکیب و هیئت همراه از قسمت‌های مختلف نیروگاه شهید کاوه بازدید کردند.