دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
تفاهم نامه همکاری فی مابین شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران و پارک علم و فناور مازندران به امضا رسید

به منظور بسترسازی مناسب برای تجاری سازی فناوری، توسعه کارآفرینی و راهکارهای اجرایی آن با استفاده از توانایی‌های اجرایی، علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناوری طرفین در راستای گسترش اقتصاد دانش‌بنیان و زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان مازندران تفاهم نامه همکاری میان شرکت شهرک های صنعتی استان مازندران و پارک علم و فناوری مازندران به امضا […]

به منظور بسترسازی مناسب برای تجاری سازی فناوری، توسعه کارآفرینی و راهکارهای اجرایی آن با استفاده از توانایی‌های اجرایی، علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناوری طرفین در راستای گسترش اقتصاد دانش‌بنیان و زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان مازندران تفاهم نامه همکاری میان شرکت شهرک های صنعتی استان مازندران و پارک علم و فناوری مازندران به امضا طرفین رسید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری مازندران، دراین نشست امینی رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران با دکتر معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران، تفاهم نامه همکاری طرفین بر اساس تحقق شعار سال منعقد شد.

پارک علم و فناوری مازندران و شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران با هدف همکاری در توسعه ارتباط دولت، دانشگاه، صنعت در راستای گسترش زیست بوم نوآوری استان مازندران، حمایت از ایجاد و کمک به افزایش تعداد واحدهای فناور، شرکت‌های نوپا و دانش بنیان در استان، تسهیل گری در ایجاد مراکز نوآوری، تحقیق و توسعه و خدمات کسب وکار و فناوری در راستای توسعه و نیازهای صنعتی استان این تفاهم نامه همکاری را به امضا رساندند.

همکاری در توسعه بازار محصولات فناروانه تولید شده در استان، شناسایی، ساماندهی و تدوین طرح‌های توجیهی فنی اقتصادی فرصت‌های سرمایه گذاری در استان، زمینه سازی در راستای انتقال فناوری متناسب با اهداف توسعه‌ای استان، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی وتوانمندسازی افراد خلاق کار، فارغ التحصیلان دانشگاهی و دانش آموزان و آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی فعال در بخش خصوصی استان با هدف افزایش بهره وری نیروی انسانی از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.

گفتنی است این تفاهم نامه در ۷ ماده، ۴۶ بند و در دو نسخه به مدت سه سال به امضای طرفین رسید.