جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
تقویت نقش معاونت فناوری وزارت علوم در کارگروه‌های اقتصادی وزارت امور خارجه

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری وزارت علوم از تقویت نقش معاونت فناوری وزارت علوم در کارگروه‌های اقتصادی وزارت امور خارجه خبر داد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر امید رضایی‌فر امروز در حاشیه اجلاس روسای پارک‌های علم و فناوری کشور در شیراز با بیان اینکه در این جلسه تقویت نقش معاونت فناوری و نوآوری وزارت […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر امید رضایی‌فر امروز در حاشیه اجلاس روسای پارک‌های علم و فناوری کشور در شیراز با بیان اینکه در این جلسه تقویت نقش معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در مجموعه کارگروه‌های اقتصادی وزارت امور خارجه مورد تاکید قرار گرفت، اظهار داشت: پیش از این در کارگروه‌های اقتصادی وزارت امور خارجه مجموعه وزارت صمت و معاونت علمی ریاست جمهوری حضور داشتند ولی حضور نماینده معاونت فناوری وزارت علوم کم‌رنگ بود‌.

وی با بیان اینکه کارگروه‌های اقتصادی وزارت امور خارجه در واقع تعیین‌کننده مصادیق حمایت‌های صادراتی و پشتیبانی دفاتر خدمات اقتصادی وزارت امور خارجه هستند، افزود: این حمایت‌ها علاوه بر شرکت‌های دانش‌بنیان شامل واحدهای فناور صادرات محور نیز می‌شود.

رضایی‌فر با بیان اینکه معاونت فناوری به عنوان نماینده پارک‌های علم و فناوری در ککرگروه‌های اقتصادی وزارت امور خارجه حضور دارد، عنوان کرد: تسهیل فرآیند صادرات خدمات و محصولات واحدهای فناور که حتی دانش‌بنیان نشدند، پتانسیل ۳ برابری را برای صادرات فراهم می‌کند.

وی تاکید کرد: البته بحث‌های مختلف الزامات صادراتی برای محصولات دانش‌بنیان در جای خودش باقی است ولی این فرآیند می‌تواند به ظرفیت شرکت‌ها در درآمدزایی و کسب ددرآمدهای صادراتی بیشتر کمک کند.