یکشنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۱
Sunday, 22 May , 2022
تقویت همکاری علمی با سوریه جزو اولویت‌های راهبردی جمهوری اسلامی ایران است

دکتر شفیق دیوب، سفیر جمهوری سوریه در ایران و دکتر هاشم داداش پور، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان در راستای توسعه همکاری‌های علمی دیدار و گفت و گو کردند. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، در این دیدار که به دنبال سفر وزیر علوم سوریه به […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، در این دیدار که به دنبال سفر وزیر علوم سوریه به ایران و پیگیری‌های توافق های انجام شده برگزار شد، دکتر داداش‌پور گفت: ما آمادگی داریم کمک کنیم هر چه سریعتر توافق صورت گرفته اجرایی شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: برای اینکه بتوانیم جزییات این توافق نامه را اجرایی کنیم لازم است کارگروهی اجرایی با مشارکت نمایندگان سفارت و سازمان تشکیل شود تا با همفکری بتوانیم هر چه سریعتر به یک جمع بندی مشترک رسیده و توافق نامه را اجرایی کنیم.

داداش پور افزود: آن چیزی که برای ما روشن است تقویت ارتباطات با سوریه جزو اولویت های راهبردی دولت سیزدهم بوده و ما به عنوان یکی از اجزائ این دولت تلاش خواهیم کرد که این ارتباط را در حوزه دانشجویی تقویت کنیم.

معاون وزیر علوم گفت: با تاکید بر پذیرش و آمادگی ایران برای اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان مستعد سوریه ای و توافق های انجام شده شرایطی را در نظر گرفتیم که در فرایند های اجرایی به آن توجه شده است و اگر مورد توافق دو طرف باشد این امر به نتیجه برسد.

دکتر داداش پور در خصوص مشکل ورود و خروج دانشجویان بین الملل گفت: با پیگیری های انجام شده با دستگاه های مرتبط و توافق های صورت گرفته در حال رفع مشکلات هستیم و به زودی دانشجویان بین المللی به مدت تحصیل از شرایط اقامت و ورود و خروج برخوردار خواهند شد.

سفیر سوریه نیز ضمن تشکر از برگزاری این دیدار گفت: امیدوارم این دیدار گام دیگری برای همکاری های علمی، فناوری و تکنولوژی میان دوکشور باشد.

وی گفت: هدف من از این ملاقات پیگیری توافق های انجام شده در سفر وزیر علوم سوریه به ایران است و از رئیس سازمان بر ای تمامی تلاش های که در این زمینه انجام دادند تشکر می کنم.

سفیر سوریه گفت: یکی از اولویت های دولت و آموزش عالی سوریه تقویت روابط علمی و فناوری و آموزشی با جمهوری اسلامی ایران و همچنین تقویت روابط همکاری میان دانشگاه های دو کشور است.

دکتر شفیق دیوب گفت: ما برای همکاری در تمامی زمینه ها با کشور ایران اعلام آمادگی می کنیم و نیازمند این هستیم که روابط را در این زمینه‌ها تقویت کنیم.

سفیر سوریه از نشست های مشترک رئیس سازمان امور دانشجویان با دانشجویان سوریه ای شاغل به تحصیل در ایران تشکر کرد و افزود: خوشحالم از پیگیری و توجه شما به مشکلات دانشجویان و امیدوارم با پیگیری های شما به زودی این مشکلات حل شوند.

سفیر سوریه از رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران و رئیس جمهور ایران رئیسی قدردانی و گفت: قطعاً با حمایت های رهبری و رئیس جمهور شاهد پیشرفت ایران خواهیم بود.

گفتنی است؛ در این نشست، فراس الشنتا رایزن فرهنگی سفارت سوریه، دکتر سلمان پور سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج، دکتر مسعودی سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان، دکتر رازقی سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیر ایرانی و دکتر لباف زاده سرپرست اداره کل امور دانش آموختگان سازمان حضور داشتند.