یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
تقویت وحدت گفتمانی مهم ترین برنامه وزارت علوم در دهه فجر است

سه شنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۵۲۰۲۳-۰۱-۲۴سیاسی به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری  دانشجو، علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم درباره لزوم تبیین دستاورد های علم و فناوری پیش از خطبه های نماز جمعه از بهمن ماه گفت: – سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با اتفاقاتی […]

سه شنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۵۲۰۲۳-۰۱-۲۴سیاسی

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری  دانشجو، علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم درباره لزوم تبیین دستاورد های علم و فناوری پیش از خطبه های نماز جمعه از بهمن ماه گفت: – سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با اتفاقاتی که اخیراً در کشور به ویژه دانشگاه ها رخ داد؛ هم اکنون نیازمند انسجام بخشی و تقویت وحدت گفتمانی و در کشور به عنوان رئوس برنامه های ایام الله دهه فجر هستیم.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری  دانشجو، علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم درباره لزوم تبیین دستاورد های علم و فناوری پیش از خطبه های نماز جمعه از بهمن ماه گفت: مسئولیت کمیته دانشجویی و دانشگاهیان ستاد برگزاری برنامه های دهه فجر با معاونت فرهنگی وزارت علوم است.

وی افزود: مبنای تمام این برنامه ها بحث امیدآفرینی و وحدت بخشی با تبیین دستاورد های انقلاب اسلامی در حوزه علمی و دانشگاهی است.

مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی تصریح کرد: با اتفاقاتی که اخیراً در کشور به ویژه دانشگاه ها رخ داد؛ هم اکنون نیازمند انسجام بخشی و تقویت وحدت گفتمانی در کشور به عنوان رئوس برنامه های ایام الله دهه فجر هستیم.

شمسی پور ادامه داد: با وقوع انقلاب اسلامی تغییرات شگفت انگیزی در حوز علم و فناوری و آموزش عالی کشور اتفاق افتاد؛ در حدی که می توان این تغییرات را در حد معجزه

برچسب ها: وزارت علومدانشگاهسخنگوی وزارتخطبه های نماز جمعهبرنامه هاوزارتبرنامه

آخرین اخبار سرویس:

تقویت وحدت گفتمانی مهم ترین برنامه وزارت علوم در دهه فجر است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.