شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
تلاش دانشگاه جهرم برای تحقق دانشگاه جامعه‌پرداز و کمک‌دهنده در حل مشکلات شهری و منطقه‌

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم با آیت‌الله بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری دیدار کرد. به گزارش اداره کل روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جهرم، در این دیدار دکتر عباس زاده با اشاره به حرکت دانشگاه جهرم به سمت دانشگاهی تمدن ساز و تلاش همه ارکان دانشگاه برای […]

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جهرم، در این دیدار دکتر عباس زاده با اشاره به حرکت دانشگاه جهرم به سمت دانشگاهی تمدن ساز و تلاش همه ارکان دانشگاه برای رسیدن به این هدف اظهار داشت: دانشگاه به عنوان مکانی فراگیر برای تفکر و تعقل، وظیفه و نقش تعامل با کل جامعه را به لحاظ فرهنگی، تعلیمی و تربیتی را عهده‌دار است.

سرپرست دانشگاه جهرم در ادامه با اشاره به ویژگی‌های دانشگاه جامعه‌پرداز و تمدن ساز افزود: استقلال و نقد قدرت، انضباط، آراستگی به اخلاق، عقل و خرد، مبارزه با جهل فکری و معرفتی جامعه، ترویج پژوهش‌های علمی و بنیادی، طرد مقررات فرسوده و تدوین ضوابط و تشکیلات پویا و نوین، ارتباط با قطب‌های علمی و بین‌المللی از جمله ویژگی‌های دانشگاه تمدن ساز است.

در ادامه حضرت آیت‌الله احمد بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به نقش علوم انسانی اسلامی در تمدن نوین اسلامی خواستار تقویت هرچه بیشتر رشته‌های علوم انسانی و همچنین گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی در دانشگاه جهرم شد.

وی در پایان با اشاره به نقش ملاصدرا در فلسفه اسلامی اظهار داشت: با توجه به نقشی که ملاصدرا در فلسفه اسلامی ایفا کرده اما به طور شایسته به آن پرداخته نشده که می‌طلبد دانشگاهیان بیشتر به نقش این شخصیت بپردازند.

گفتنی است؛ حجت الاسلام عباس زاده پس از این دیدار از برگزاری همایش بزرگداشت ملاصدرا در ابتدای خرداد ماه سال جاری و تلاش جهت راه‌اندازی و انتشار نشریه فلسفی و کلامی، خبر داد.