شنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۱
Saturday, 2 July , 2022
تمجید اثر ادبی عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان توسط برنده جایزه پولیتزر

انتشار رمان امریکانتری به زبان انگلیسی به قلم دکتر زادمهر ترابی عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان مورد تحسین واستقبال افراد شاخص زبان و ادبیات انگلیسی از جمله استیفن گرینبلت برنده جایزه پولیتزر شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سیستان و بلوچستان، رمان امریکانتری: اترابیوگرافی، به قلم […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سیستان و بلوچستان، رمان امریکانتری: اترابیوگرافی، به قلم دکتر زادمهر ترابی استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان مورد تحسین و تمجید بزرگان ادبیات انگلیسی در دنیا چون استیفن گرینبلت برنده جایزه پولیتزر و استاد دانشگاه هاروارد، تری ایگلتون از مشهورترین منتقدین حال حاضر از دانشگاه دوک، دیوید دمراش رییس انجمن ادبیات تطبیقی جهان از هاروارد قرار گرفت.
همچنین در ایران نیز استادان به‌نام و شاخصی از جمله بهرام مقدادی از دانشگاه تهران، استاد الهی قمشه‌ای، داریوش آشوری، مترجم معروف عبدالله کوثری، دکتر امیر علی نجومیان و دکتر علیرضا جعفری اساتید دانشگاه شهید بهشتی را برانگیزد.

ویژگی این رمان که آن را به یک اثر برجسته و یا پدیده و به قول دکتر مقدادی شاهکار تبدیل نموده این است که این رمان شاید تنها رمان قابل فهم در کل دنیا است که نویسنده به زبان انگلیسی توانسته با ابداع کلمات ترکیبی جدید و به تعداد بالا (حدوداً دویست کلمه) این رمان را به رشته تحریر درآورد، در حالی که زبان انگلیسی زبان مادری او محسوب نمی‌شود. به‌طور خلاصه تم این رمان صلح و نوع دوستی و از لحاظ سبک پست مدرن است.

علاقمندان به آثار ادبی به زبان انگلیسی و اساتید و دانشجویان رشته زبان و ادبیات انگلیسی می توانند اثر مورد اشاره در لینک زیر مطالعه کنند.