یکشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۱
Sunday, 7 August , 2022
تمدید مجدد فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم تا ۶ مرداد

پایان مهلت ثبت نام برای فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم در ۶ مرداد به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری دانشجو، اداره‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در اطلاعیه ای از تمدید مجدد فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم تا ۶ مرداد خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اداره‌کل […]

پایان مهلت ثبت نام برای فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم در ۶ مرداد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اداره‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در اطلاعیه‌ای به نقل از مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تمدید فراخوان جذب هیأت علمی دانشگاه‌های کشور خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به درخواست متقاضیان شرکت در فرخوان جذب اعضای هیأت علمی مهلت ثبت‌نام در فراخوان تمدید شد و بر این اساس متقاضیان تا روز پنج‌شنبه ششم مرداد ماه مهلت دارند که با مراجعه به سامانه جذب اعضای هیأت علمی برای ثبت‌نام اقدام کنند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: متقاضیان شاهد و ایثارگر واجد شرایط، می‌توانند با مراجعه به وبسایت مرکز جذب اعضای هیأت علمی به آدرس مرکز جذب هیات علمی وارد صفحه ثبت‌نام شوند.

در پایان این اطلاعیه آمده است: مهلت این فراخوان در روز پنج‌شنبه ۶ مردادماه به اتمام خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو